Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Μαύρο Ρόδο»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την νέα σειρά του Mega (εικόνες)

Από την Δευτέρα ξεκίνησαν τα τηλεοπτικά γυρίσματα για την νέα και πολυαναμενόμενη σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Το ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη μεταφέρεται στη μικρή οθόνη και ζωντανεύει την νέα τηλεοπτική σεζόν στην prime time ζώνη του σταθμού.

Στην σειρά θα συμμετέχουν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Θεοφανία Παπαθωμά, που θα υποδύονται την Πολυξένη και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη. Η πρεμιέρα της σειράς προορίζεται για τον Οκτώβρη και θα προβάλλεται καθημερινά αμέσως μετά την Γη της Ελιάς.

Όσον αφορά την υπόθεση, η ιστορία ακολουθεί την αδελφή Ελισάβετ, μία καλόγρια που επιστρέφει στο πατρικό της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα. Θα ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της ή θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού;

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Γιώργος Κρητικός, την σκηνοθεσία ο Κώστας Αναγωνστόπουλος και την παραγωγή η JK Productions, ενώ στους συντελεστές της ανερχόμενης σειράς, «Μαύρο Ρόδο» εντάσσεται και ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος θα υπογράψει μουσικά όλα τα τραγούδια που θα ακούσουμε στην σειρά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!