Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άστραψε και βρόντηξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα στελέχη των καναλιών ενδιαφέρονταν για τα νούμερα που θα φέρει κάθε ριάλιτι

Αιχμηρή για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην ελληνική τηλεόραση εμφανίστηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου που αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη τηλεοπτική της εκπομπή «Πάμε Πακέτο».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραδέχθηκε ότι δεν ξέρει αν θέλει να εργαστεί και πάλι στην τηλεόραση.

«Δεν έχω ιδιαίτερη χαρά να ξαναγυρίσω στον χώρο της τηλεόρασης. Δεν ξέρω αν θέλω να ξανακάνω τηλεόραση. Να βοηθώ τον κόσμο θέλω πολύ και αυτό γίνεται μέσα από τα βιβλία μου και το διαδίκτυο. Ξέρεις τι γίνεται; Οι τηλεθεατές θέλουν να βοηθώ τον κόσμο και οι ιθύνοντες των καναλιών θέλουν να βοηθώ τα κανάλια, το κέρδος! Με σταματούν στο δρόμο τηλεθεατές και μου λένε ότι 15 χρόνια η εκπομπή «Πάμε πακέτο» άλλαξε αυτό που ξέραμε για τις κοινωνικές παραγωγές στην Ελλάδα», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Σε ερώτηση αν οι  ιθύνοντες των καναλιών ξέρουν το λάθος που έκαναν με το «Πάμε Πακέτο» η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε: «Πιστεύεις ότι δεν ξέρουν; Η εκπομπή αυτή είχε διάρκεια, αφού αφορά την ίδια την ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι το Πακέτο στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό και σε θηρία, απέναντι σε σόου, ριάλιτι, σειρές, υπερπαραγωγές. Για ποια τηλεθέαση μιλάμε σήμερα; Για την τηλεόραση που κάνει 9% και 10% τηλεθέαση; Αυτή είναι επιτυχία για τους καναλάρχες; Για τους ιθύνοντες των καναλιών τα μονοψήφια ποσοστά;»

Και συνέχισε: «Τα στελέχη των καναλιών δεν ενδιαφέρονται για το καλό του τηλεθεατή, αλλά για το καλό των σταθμών μέσα από τα νούμερα που θα φέρει κάθε ριάλιτι. Θυμάμαι την αξέχαστη εκπομπή του Πακέτου με τον Γιάννη Βόγλη, όπου η θεαματικότητα έφτασε στο 49%. Τι να λέμε τώρα… Με τα σημερινά νούμερα τηλεθέασης; Για ποια επιτυχία μιλάμε – με 8% τηλεθέαση και με 15%; Με συγκινείς που μου λες ότι χωρίς το Πάμε Πακέτο λείπει το συναίσθημα το έντιμο, το ατόφιο, το αυθόρμητο από την ελληνική τηλεόραση».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!