Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χρήστος Μάστορας: Η μακροσκελής ανάρτηση για το τέλος του X-Factor – «Αγάπησα τον εαυτό μου» (εικόνα)

Την Κυριακή 10/7 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του X-Factor, με την Κατερίνα Λαζαρίδου να αναδεικνύεται η νικήτρια του μουσικού σόου.

Η νεαρή τραγουδίστρια από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X Factor, μαζί με ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ. Δεύτερος στην προτίμηση του κοινού ήταν ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Την Δευτέρα 11/7 ο Χρήστος Μάστορας έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τον τελικό του X-Factor και μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα ευχαρίστησε την διαγωνιζόμενή του, Κατερίνα Λαζαρίδου για όλο το ταξίδι που πέρασαν μαζί.

 

«Αυλαία χθες για το έβδομο X Factor. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου, μια υπέροχη τραγουδίστρια που ξεχώρισα από την πρώτη μέρα των auditions. Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν στην ομάδα μου αλλά και γιατί είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X Factor.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!