Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έτσι αποχαιρέτησαν το κοινό οι εκπομπές στην πρωινή ζώνη (βίντεο)

Διακοπές από σήμερα πάνε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Το πρωινό δίδυμο της ενημέρωσης του MEGA ευχήθηκαν “Καλό Καλοκαίρι” ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξη.

“Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ που μαζί περάσαμε αυτόν τον δύσκολο χειμώνα” είπε χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Με τη σειρά της, η Ανθή Βούλγαρη είπε: “Επειδή ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος, σας ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας και στα δύσκολα και στα εύκολα. Μαζί ξέρουμε να τα περνάμε όλα. Θα είμαστε μαζί με τον Ιορδάνη και του χρόνου”.




Μία άκρως επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε στο MEGA για την Ελεονώρα Μελέτη και την παρέα του «MEGA Καλημέρα».

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη έχοντας δίπλα της τους Κώστα Τσουρό, Θανάση Πάτρα, Φλορίντα Πετρουτσέλι, έριξε αυλαία!

«Το ήξερα πέρσι όταν έδινα τα χέρια με το MEGA ότι θα είναι μία πολύ πετυχημένη χρονιά, και χαίρομαι πολύ που την πέρασα μαζί σας!», ανέφερε η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη!

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, τους συνεργάτες της, τους τεχνικούς αλλά και την ομάδα του κοντρόλ, καθώς, όπως τόνισε η ίδια η παρουσιάστρια, χωρίς εκείνους δεν θα ήταν εφικτό ένα τόσο πετυχημένο αποτέλεσμα!

«Τα καταφέραμε, το κάναμε με πάρα πολλή χαρά, σας ευχαριστώ όλους!», είπε ο Κώστας Τσουρός!

Την «τιμητική» της ωστόσο είχε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, καθώς από την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην παρέα του «MEGA Καλημέρα»!

«Δεν θέλω να συγκινηθώ, ούτε να συγκινηθεί κανείς. Είναι μια μέρα χαράς, τελειώνει ένας υπέροχος κύκλος και συναισθηματικός και επαγγελματικός. Κρατάω φανταστικά συναισθήματα, όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Δεν θα σας ξεχάσω και δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα. Την κουμπάρα δεν την ξεφορτώνομαι με τίποτα, είναι κάτι παραπάνω από αδερφή. Σας εύχομαι ένα γαλήνιο καλοκαίρι και να γεμίσετε μπαταρίες για μία υπέροχη νέα χρονιά» αποχαιρέτησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Συνέχισε ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές της εκπομπής που της χάρισαν μοναδικά συναισθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

«Εύχομαι σε όλους σας ένα γαλήνιο καλοκαίρι, να γεμίσετε μπαταρίες για μια υπέροχη, νέα χρονιά που είμαι σίγουρη πως θα είναι πετυχημένη» συμπλήρωσε συγκινημένη.

Ο Θανάσης Πάτρας τόνισε πως δεν του αρέσουν οι αποχαιρετισμοί!

«Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί παρόλα αυτά σηματοδοτούν την αρχή της αναμονής για το νέο ξεκίνημα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου», δήλώσε!

«Πανω από όλα ευχαριστούμε εσάς που μας ανοίξατε την πόρτα του σπιτιού σας ! Χωρίς να το ξέρετε συμβάλατε στο να είναι τα πρωινά μας όμορφα και χαρούμενα!», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη ευχαριστώντας τους τηλεθεατές του MEGA!







Με χαμόγελα και συγκίνηση αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Πάμε Δανάη, η Δανάη Μπάρκα και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής λίγο πριν το φινάλε, θέλησε να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία της για τη νέα χρονιά.

Η Δανάη Μπάρκα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τους πάντες σε αυτή την εκπομπή και ιδιαίτερα αυτούς που κάθονται και ακούνε κάθε μου τρέλα. Είναι μεγάλη μας τιμή να μας επιλέγετε να μπαίνουμε μέσα στα σπίτια σας, είναι μεγάλη ευθύνη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν προσπάθησαν να με αλλάξουν αλλά ούτε να αλλάξουν και οι ίδιοι για να γίνεις χαμός, απλά κάναμε τα όνειρά μας, με την δική μας αισθητική, με τη δική μας αξιοπρέπεια και χωρίς ψευτιές».

Και συνέχισε: «Τώρα θέλω να κλάψω, αλλά θέλω να σας πω να αγαπάτε, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, να μην είστε επικριτικοί, να μην στενοχωρείτε τον κόσμο. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε την τρέλα μου. Ακόμα και αν τελείωνε τώρα η πορεία μου στην τηλεόραση, είμαι τρισευτυχισμένη που ήμουν μαζί σας. Ελπίζω τον Σεπτέμβρη να έρθουμε με το ίδιο κέφι που ήρθαμε και πέρυσι και να ζήσουμε ό,τι ζήσαμε και φέτος».







Αυλαία έριξε σήμερα με το «Καλημέρα Ελλάδα», για τη φετινή σεζόν, ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό, τους συνεργάτες του και με τα λεγόμενά του προανήγγειλε αλλαγές για τη νέα σεζόν.

«Να είστε καλά, καλό καλοκαίρι. Σας αγαπάμε και πάνω απ’ όλα αγαπάμε αυτούς που κάνουν αυστηρή κριτική στην εκπομπή αυτή. Ελπίζουμε να κάνετε πιο αυστηρή την επόμενη χρονιά. Εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να τα πούμε όπου κι αν βρισκόμαστε ο καθένας, δηλαδή τώρα το καλοκαίρι των διακοπών», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε επίσης: «Αλλά και αργότερα, άλλοι στον ΑΝΤ1, άλλοι αλλού, τους ευχόμαστε καλό ταξίδι κι έχουν την αγάπη μας και την εκτίμησή μας. Τη βαθιά αγάπη και την εκτίμησή μας. Καλημέρα Ελλάδα».

Το Πρωινό έριξε αυλαία την Παρασκευή και η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και την δεκαετία της στον ΑΝΤ1 με πολλά δάκρυα στα μάτια…

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε τα εξής: «Μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Φαίη πάνω απ’ όλα, να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 και κυρίως τους ανθρώπους που δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτήν την εκπομπή».

Πραγματικά, έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και αυτή η εκπομπή φέτος ήταν μια πετυχημένη εκπομπή και γι’ αυτό να ευχαριστήσουμε και τους τηλεθεατές που πραγματικά μας στήριξαν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Καλό καλοκαίρι».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά, με βουρκωμένα μάτια, είπε: «Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα μόνο ένα λεπτό. Ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον άνθρωπο που είναι δίπλα σε όλους, ό,τι κι αν συμβεί, είναι ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος Θοδωρής Κυριακού. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη μέχρι τελευταία στιγμή».

Απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, η Φαίη Σκορδά είπε: «Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα».

«Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι! Σας αγαπώ πολύ!», είπε η Φαίη Σκορδά στο φινάλε και ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «Happy Day» και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν!

Η παρουσιάστρια του Alpha λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή για φέτος έκανε τον δικό της απολογισμό, αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ με μεγάλη συγκίνηση αποκάλυψε ότι παρά τις προτάσεις που είχε επέλεξε να συνεχίσει με το Happy Day.

«Θέλω να πω ότι το μεγάλο ευχαριστώ είναι για εσάς! Γιατί εσείς μας επιλέγετε εδώ και δέκα χρόνια, εσείς μας βάζετε στο σπίτι σας, εσείς μας θέλετε για πρωινή σας παρέα. Κι αυτό είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Δεν μου αρέσει να μιλάω συχνά για νούμερα τηλεθέασης αλλά επειδή πέρσι πήρα τα συνολικά της σεζόν, είμαστε για ακόμη μια χρονιά έχουμε την πρώτη θέση στην καρδιά σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι του χρόνου που θα είμαι εδώ με την παρέα μου θα κάνω τα πάντα για να είμαι η καλύτερη παρέα μαζί με όλο το team» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κάθε χρόνο λέω δεν θα συγκινηθώ, θα χαμογελάω αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι που δεν φοβόμαστε τα συναισθήματά μας εγώ το αγαπώ αυτό που κάνω και το αγαπώ το Happy Day και φέτος επειδή βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι – ίσως να διαβάσατε και κάποια πράγματα – και να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις, θέλω να σας πω ότι επέλεξα να μείνω εδώ, γιατί άκουσα την καρδιά μου. Γιατί αυτό που έχουμε δέκα χρόνια τώρα δεν το αλλάζω, με τίποτα. Αλήθεια σας το λέω» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.










Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα, οριστικά, για το Breakfast@star, καθώς η πρωινή εκπομπή του Star δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα έκαναν τον απολογισμό τους και αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό.

«Όλο το ταξίδι ξεκίνησε κάπως περίεργα για εμάς, με ένα τηλεφώνημα στο ραδιόφωνο. Ήρθαμε, το κάναμε, αξιοπρεπέστατα φτάσαμε μέχρι την τελευταία εκπομπή. Γνωρίσαμε ανθρώπους που θα τους κάνουμε φίλους στην πορεία. Δεν μπορώ τίποτα αρνητικό για κανέναν, ένιωσα τόση αγάπη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας άνοιξε μια πόρτα που ίσως δεν την είχαμε φανταστεί και θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχιστεί. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε μαζί με την Ελίνα και θα ήθελα να συνεχιστεί μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και στην Ελίνα που αυτό το ταξίδι ολοκληρώνεται μαζί της», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς.

Η Ελίνα Παπίλα είπε από την πλευρά της: «Είναι πάρα πολύ συγκινητική αυτή η στιγμή. Ευχαριστώ τον Γιώργο και μετά όλους τους υπόλοιπους. Ήρθα πέρυσι και ήταν όλα μια λευκή κόλλα χαρτί και αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ πλούσια. Ήταν έντονες οι στιγμές, υπήρξαν δύσκολες στιγμές, χαρούμενες στιγμές. Τώρα αισθάνομαι μόνο χαρά, δεν θυμάμαι τίποτα παιδιά. Τα καταφέραμε και πάρα πολύ καλά. Κάναμε πιστή ψυχαγωγία, τηρήσαμε το λόγο μας, υπηρετήσαμε την ψυχαγωγία και τα καταφέραμε. Και αυτό εγώ θα το έχω παράσημο στη ζωή μου γενικά».







Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν με ένα μεγάλο κρητικό γλέντι. Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό θέλησε να πει δυο λόγια και να ευχαριστήσει έναν προς έναν τους συνεργάτες της.

«Χρύσλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί τα τελευταία χρόνια με έχεις βοηθήσει να γίνω καλύτερη παρουσιάστρια… Και όσες φορές κι αν έχουμε διαπληκτιστεί, είναι τόσο επαγγελματίας η Χρύσλα που μετά από ένα λεπτό τα έχουμε ξεχάσει όλα. Γιάννη σε ευχαριστώ για όλα. Η επιτυχία είναι και συνολική αλλά και εσάς των τριών.

Δημήτρη μου, ήταν όνειρό μου να δουλέψω κάποια στιγμή μαζί σου, γιατί ήμασταν φίλοι και λέγαμε τι ωραία θα ήταν η χημεία μας στον αέρα. Είσαι ένα ξεχωριστό πλάσμα, με έσωσες από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Αντρέα μου το πιο μεγάλο ευχαριστώ εννοείται σε σένα. Χωρίς εσένα δεν θα έβγαινε αυτή η εκπομπή.

Και, Θέμη μου, νομίζω δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να πορεύομαι και να εργάζομαι χωρίς εσένα. Πολλοί λένε ότι η Καινούργιου είναι ό,τι της πει ο Μάλλης στο ακουστικό. Το δέχομαι κι αυτό και τιμή μου που τον έχω τόσα χρόνια γιατί έφτασα εδώ που είμαι. Αλλά σε αγαπάω ακόμα για κάτι πιο σημαντικό, νιώθω τέτοια ασφάλεια και εμπιστοσύνη που μακάρι να είχα κι έναν άντρα στη ζωή μου που να ένιωθα τόσο ασφαλής όπως είμαι με εσένα επαγγελματικά. Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Alpha. Πραγματικά, άλλη εκπομπή ήρθαμε να κάνουμε και τελικά κάναμε μια διαφορετική εκπομπή. Σας ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό κι εμένα να με κάνετε καλύτερη».

Στα τελευταία λεπτά της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ειδική μνεία και στους υπόλοιπους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών, οι οποίοι κλήθηκαν φέτος να μεταδώσουν πιο δύσκολες ειδήσεις όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλά και το «θρίλερ» της Πάτρας.

«Το πιο σημαντικό είναι να ευχαριστήσω εσάς! Εσείς αποφασίζετε, εσείς μας στηρίζετε, εσείς μας αναδεικνύετε και εσείς άμα θέλετε κάνετε και ζάπινγκ. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο και σε όλον τον ανταγωνισμό και στους συνεργάτες μου στα υπόλοιπα κανάλια φέτος, διότι κληθήκαμε όλοι – πέρα από τον Γιώργο Λιάγκα που ήξερε να κάνει ενημέρωση, την Φαίη Σκορδά, την Ιωάννα Μαλέσκου, τα παιδιά στο Star, την Δανάη Μπάρκα.

Δεν ξέραμε να διαχειριστούμε καταστάσεις όπως οι φετινές. Πέρα από τα παγκόσμια φαινόμενα όπως ο πόλεμος, ταυτόχρονα σε κοινωνικό επίπεδο και τα δικαστικά και τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα ήταν αυτά τα θέματα στον χειρισμό. Και επειδή πολλοί είπαν ότι η Κατερίνα ασχολείται με αυτά τα θέματα…. Όχι δεν μπορεί η κοινωνία να πονάει, δεν μπορεί ένα τέτοιο θέμα να μας έχει συγκλονίσει όλους και εμείς να μείνουμε αμέτοχοι και να χορεύουμε και να γελάμε και να κάνουμε gossip. Συζητάμε και προβάλλουμε όσα μας απασχολούν. Χάρηκα πολύ την μεταγραφή και όλη τη διαδικασία επιστροφής μου στον Alpha. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε από το σπίτι. Να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς. Να προσέχετε πολύ και όλα τα καλά θα έρθουν. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Τα λέμε από τον Σεπτέμβριο» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και αποχαιρέτησε το κοινό.













Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!