Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κοινωνία Ώρα MEGA: Χασαπόπουλος και Βούλγαρη αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές (βίντεο)

Η φετινή σεζόν της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» ρίχνει αυλαία και εύχεται σε όλους τους τηλεθεατές του MEGA, Καλό καλοκαίρι!

Μία επιτυχημένη χρονιά κλείνει για το «Κοινωνία Ώρα MEGA» και σύσσωμη η ομάδα της εκπομπής εύχεται σε όλους τους τηλεθεατές της «Καλό Καλοκαίρι»!

Η καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης, καθώς κέρδισε την καρδιά των τηλεθεατών!

Η ξεκάθαρη πρωτιά αποτυπώνεται και στη διαφορά με τον ανταγωνισμό που είναι μεγάλη!

«Κοινωνία Ώρα MEGA» και το καλοκαίρι
Την σκυτάλη για την καθημερινή ενημέρωση των τηλεθεατών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, παίρνουν οι Στέλλα Στυλιανού και ο Νικήτας Κορωνάκης!

Επίσημα λοιπόν από την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11 Ιουλίου, την πρώτη «καλημέρα» στο MEGA θα λένε ο Νικήτας Κορωνάκης και η Στέλλα Στυλιανού που αναλαμβάνουν την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA με σκοπό να μεταφέρουν όλες τις ειδήσεις της ημέρας με αξιοπιστία, εγκυρότητα και πάντα θετική διάθεση.

Η ενημερωτική ομάδα του σταθμού θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή όλη την καλοκαιρινή περίοδο, με την παρουσίαση της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» να περνάει τις επόμενες εβδομάδες στους δημοσιογράφους : Γιάννη Χρηστάκο, Βελίκα Καραβάλτσιου, Μάιρα Μπάρμπα.

Η «Κοινωνία ώρα MEGA» θα γίνει και αυτό το καλοκαίρι η πρωινή συνήθεια των τηλεθεατών που θέλουν να ενημερωθούν για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, τις νέες εξελίξεις στην οικονομία, να μάθουν πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη διεθνή επικαιρότητα, τις νέες τάσεις στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και ό,τι αισιόδοξο προκύπτει στην καθημερινότητά μας!

Καθημερινά λοιπόν, από τις 6 το πρωί η Κοινωνία ώρα MEGA θα είναι στον αέρα του MEGA για να δίνει τον παλμό της επικαιρότητας…!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!