Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λίτσα Πατέρα: Η ερώτηση όλο νόημα στη Φαίη Σκορδά και η αντίδραση της παρουσιάστριας (βίντεο)

Δεν έχουν τέλος οι φήμες και τα δημοσιεύματα εδώ και λίγες ημέρες σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά.

Η παρουσιάστρια μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για όσα γράφονται, πολύ σύντομα όμως, η ίδια θα αποκαλύψει τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, αφού την Παρασκευή 8/7 ολοκληρώνεται το Πρωινό.

Λίγο πριν την λήξη της σημερινής εκπομπής, και ενώ η Λίτσα Πατέρα έλεγε τις προβλέψεις για ζώδια, αναφέρθηκε στην Φαίη Σκορδά, με μια ερώτηση όλο νόημα.

Ειδικότερα, η Λίτσα Πατέρα είπε για τους Υδροχόους, το ζώδιο της Φαίης Σκορδά: «Προσέχετε πολύ εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, μια αλλαγή ενδεχομένως να μην είναι τόσο μελετημένη θα μπορούσα να πω, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά θα μπορούσαν να προωθηθούν».

Όταν η Λίτσα Πατέρα συνέχισε με τους Ιχθείς, είπε: «Αν δεν κάνετε κάποια λάθη στη ζωή σας, την περίοδο αυτή θα μπορούσατε να δημιουργήσετε πάρα πολλά θέματα τα οποία είναι σημαντικά. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν μια δύσκολη κατάσταση». Τότε ήταν που κοίταξε τη Φαίη Σκορδά και τη ρώτησε: «Ακούς; Μαθαίνεις τίποτα»; με την Φαίη Σκορδά να απαντά: «Δε νομίζω».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!