Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Μεγάλος νικητής ο Στάθης Σχίζας – Η ανατροπή που «γκρέμισε» το Twitter!

Σχεδόν 7 μήνες έμειναν στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor.

Για την ακρίβεια 6,7 μήνες σωματικής καταπόνησης, ψυχικής εξουθένωσης, με μεγάλα εμπόδια και φυσικά όλα αυτά στην πλήρη απομόνωση από τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η δυάδα του φινάλε ξεπέρασε αυτές τις κακουχίες και με τη στήριξη του κόσμου κατόρθωσε να φτάσει στο Άλσος Βεΐκου για την αυλαία του ριάλιτι.

Η Μαίη έφυγε νωρίς από το κάδρο των διεκδικητών του τίτλου. Ακολούθησε η Ασημίνα και το παιχνίδι κρίθηκε ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα.

Οι δυο τους ήταν και από τους παίκτες που απασχόλησαν περισσότερο με την αγωνιστικότητά τους επί της αρένας ενώ άντεξαν και στις υποψηφιότητές τους.

Ο Άρης και ο Στάθης ήταν από τους παίκτες που μπήκαν αργότερα στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά κατάφεραν να εδραιώσουν τη θέση τους στο παιχνίδι και να εξελιχθούν σε φαβορί για τη νίκη.

Η αγωνία τα τελευταία λεπτά της μεγάλης βραδιάς κορυφώθηκε. Ο Γιώργος Λιανός πήρε στα χέρια του τον φάκελο των αποτελεσμάτων και απόλυτη σιωπή απλώθηκε στο κοινό ώσπου να αποκαλύψει το όνομα του μεγάλου νικητή.

Και ο νικητής του φετινού Survivor που κέρδισε το ποσό των 100.000€ ήταν σε μία απίστευτη ανατροπή ο Στάθης Σχίζας! Μάλιστα, λίγες στιγμές αργότερα αποκάλυψε ότι μέρος των χρημάτων θα το διαθέσει για τα παιδιά με καρκίνο!

Τo Twitter διχάστηκε με το αποτέλεσμα! Οι φαν του Στάθη όπως είναι φυσικό άρχισαν τους ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Αλλά το team Σοϊλέδης άστραψε και βρόντηξε εκτοξεύοντας φαρμάκι για την αδικία που έγινε!




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!