Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor – Μαρία Αντωνά: Τα πρώτα λόγια του Άρη Σοϊλέδη όταν την είδε από κοντά μετά από 6 μήνες (βίντεο)

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor και συνάντησε μετά από έξι μήνες τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη που μετά το survivor σκοπεύουν να παντρευτούν.

Η Μαρία Αντωνά ανέφερε τα όσα είδε στον ημιτελικό του survivor στον αέρα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα και δεν δίστασε να πει ποια ήταν τα πρώτα λόγια του Άρη Σοϊλέδη μόλις την είδε και την αγκάλιασε!

«Ήμουν πολύ αγχωμένη το χέρι μου έτρεμε. Έλεγα τι να του πω. Ήθελα τόσο να τον βρω και να τον αγκαλιάσω. Με αγκάλιασε, έκλαιγε, μου έλεγε ότι με αγαπάει πολύ και ότι είμαι μια κούκλα. Όταν πήγα πίσω στα backstage, μου χάιδευε τα μαγουλάκια και μου έλεγε πως δεν το πιστεύει πως με πιάνει» τόνισε η Μαρία Αντωνά!

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαρία χθες στον ημιτελικό του ριάλιτι σηκώθηκε από τη θέση της, πήρε το μικρόφωνο και είπε τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της: «Τι να πω εγώ για τον Άρη; Νομίζω ότι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Ήξερα ότι σήμερα θα τον δω σε αυτή τη θέση, θα τα καταφέρει και θα μας κάνει περήφανους όλους. Ποτέ και τίποτα δεν μου άλλαξε τη γνώμη, ποτέ και τίποτα δεν με έκανε να αισθανθώ άσχημα απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο που αγαπώ πολύ και νομίζω ότι η απόλυτη απόδειξη αγάπης είναι αυτή, να χαίρεσαι για τον σύντροφό σου. Είμαι περήφανη για σένα και σε αγαπώ πολύ».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!