Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Λιγνάδης: Σπάει» τη σιωπή του για τον αδελφό του Δημήτρη Λιγνάδη «Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες»

 

Ο Γιάννης Λιγνάδης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ήταν κατηγορηματικός και υποστήριξε ότι ο αδερφός του είναι αθώος.

 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει την πρόταση του εισαγγελέα που δήλωσε την ενοχή για τους 3 βιασμούς ανηλίκων και την απαλλαγή του για την 4η υπόθεση που ο μηνυτής δεν προσήλθε, ο Γιάννης Λιγνάδης απαντά: «Δέχθηκα να μιλήσω στο κανάλι σας και μάλιστα σε μία εκπομπή που έχει πολλάκις «λιθοβολήσει» τον αδερφό μου, όθεν και έχει πλήξει και την υπόληψή του οικογενειακού ονόματος, με άπλυτο κατά τη γνώμη μου τρόπο. Δέχθηκα να μιλήσω, γιατί τώρα θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος και η συγκυρία. Να κρίνω την απόφαση του λειτουργού της δικαιοσύνης, του εισαγγελέα δεν είναι ούτε πρέπον. Δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω αυτή τη στιγμή για τη διαδικασία της δίκης, η οποία βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση».

 

 

 

 




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!