Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η ανατρεπτική εμφάνιση της Κουτσελίνη στο Μουτσινά: Η Φαίη είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να κάνει άλλο τη Ζήνα (βίντεο)

Στο «Καλό Μεσημεράκι» της Πέμπτης εισέβαλε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η διάσημη παρουσιάστρια του STAR εισέβαλε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ με ένα εντυπωσιακό ψάθινο καπέλο και σχολίασαν μαζί τη «Χρυσή Τηλεόραση».

Σχολιάζοντας αποσπάσματα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα από το «Πρωινό» η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε: «Το πιο πιθανό είναι να κάνουμε εμείς ντουέτο παρά αυτοί οι δύο. Το υπογράφω. Θεωρώ ότι ο Γιώργος και η Φαίη… Είναι γεγονός ότι του χρόνου εδώ θα σου έρθει καλεσμένη μόνη της η Φαίη. Λες εκεί που καλωσόριζες εμένα να καλωσορίζεις τη Φαίη; Την πρωινή ώρα. Στις 9 δεν είναι κακή ώρα. Πιάνει λίγο Λιάγκα, πιάνει λίγο Σταματίνα, πιάνει λίγο Καινούργιου. Είναι καλό. Η Φαίη είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να κάνει άλλο τη Ζήνα. Εγώ λέω: στην κρατική δεν θα πάει, στο MEGA ερωτηματικό, στον ΑΝΤ1 φεύγει, στο ΟΡΕΝ μπαααα. Δεν είναι για εκεί. Στον Alpha δε γίνεται είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Στο STAR μπορεί».

«Όλοι κάποιον κλέβουμε. Είμαι λίγο Νικολούλη. Είμαι λίγο από Τατιάνα. Είμαι λίγο από Άννα Δρούζα» είπε χιουμοριστικά για την ενασχόληση των ψυχαγωγικών εκπομπών με θέματα επικαιρότητας τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Για την Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε: «Δεν έχω ξέρω που θα πάει. Έχει συμβόλαιο μέχρι 15. Μετράει τις μέρες».

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν δίστασε να δώσει και τις συμβουλές της στον ίδιο τον Νίκο Μουτσινά για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ λέγοντάς του πως αν δεν έχει του χρόνου τα γραφικά που θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του με τον σταθμό με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: «Αρχικά είναι γνωστό πως δεν σπάω συμβόλαιο. Δεν χαλάνε τα συμβόλαια για τα γραφικά αλλά αν δεν έχω τα γραφικά του χρόνου θα κάνω αυτό που είπε η Ζήνα η Κουτσελίνη που την εμπιστεύομαι».

Μιλώντας για την Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Θεωρώ ότι όταν είναι να πεις αυτό που θες να πεις είσαι η κεντρική παρουσιάστρια και πρέπει να το πεις».

«Η Ελένη με ενδιαφέρει πολύ αλλά να σου πω κάτι; Αυτοί βαριούνται εκεί» είπε βλέποντας απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αναφερόμενη στη συμμετοχή του Ηλία Ψινάκη στο “X-Factor” και την αποκάλυψη στη Μπέττυ Μαγγίρα ότι το κάνει τζάμπα τόνισε: «Μεγάλο λάθος. Σκέψου αύριο να σου πουν να πας σε ένα κανάλι τζάμπα. Πες του να έρχεται κι εδώ τζάμπα».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!