Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οριστικό διαζύγιο Σκορδά-ΑΝΤ1: Όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στη ρήξη

«Αγκάθι» στις σχέσεις της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά και του ΑΝΤ1 παραμένει ο χρόνος και η διάρκεια της εκπομπής της.

Το Σαββατοκύριακο υπήρξε μία έντονη φημολογία ότι η Φαίη Σκορδά δέχθηκε κρούση από τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες του  διευθυντή του zappit.gr, Γιώργο Σκρομπόλα, δεν υπήρξε καμία κίνηση από τον ΣΚΑΙ για να εντάξει στο εδυναμικό του αυτή την στιγμή την Φαίη Σκορδά. «Αυτό θα ήταν δύσκολο να συμβεί γιατί έχουν υπογράψει με άλλους παρουσιαστές και ετοιμάζονται οι εκπομπές», είπε ο Γιώργος Σκρομπόλας.

Το δεδομένο είναι ότι υπήρξε ένα ραντεβού της Φαίης Σκορδά με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και οι δύο πλευρές θεώρησαν ότι οδηγούνται σε διαζύγιο. Μάλιστα η πλευρά του ΑΝΤ1 θεωρεί ότι έχει καλύψει τα περισσότερα αιτήματα της Φαίης Σκορδά αλλά έχει προκύψει πρόβλημα με τους χρόνους της εκπομπής.

«Ίσως να γίνει μία τελευταία προσπάθεια σήμερα. Δεν αποκλείω ποτέ την ανατροπή αν και είναι πολύ δύσκολο όπως έχει διαμορφωθεί το πράγμα μέχρι τώρα», ανέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας. Επίσης εξήγησε ότι μόνο εάν παρέμβει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού και δώσει λύση θα μπορέσει να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!