Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«X Factor» O Ψινάκης έφερε τα πάνω-κάτω και ο Ρόκκος κλήθηκε να αποφασίσει ανάμεσα στους δύο παίκτες του – Ποιος αποχώρησε;

Το πέμπτο live show του X Factor  με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου ξεκίνησε στο MEGA το βράδυ της Κυριακής στις 21:00. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Στέλιος Ρόκκος, η Μαρίζα Ρίζου, ο Μιχάλης Κουϊνέλης και ο Χρήστος Μάστορας, υποδέχτηκαν για ακόμα μια Κυριακή στην παρέα τους τον guest κριτή Ηλία Ψινάκη που ήρθε για να αλλάξει τις ισορροπίες στις τέσσερις ομάδες, αλλά και τον Νίκος Μουρατίδης.

Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των παικτών, οι 3 παίκτες που βρέθηκαν στο τέλος της ψηφοφορίας του κοινού ήταν ο Θάνος Λάμπρου, ο JOJO και ο Μίλτος Χαρόβας . Ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να δώσει μία ασυλία και επέλεξε τον Μίλτο Χαρόβα από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη.




Στο τέλος της βραδιάς, η κριτική επιτροπή μετά τη διαδικασία τραγουδιού των δύο παικτών για δεύτερη φορά αποφάσισε ο JOJO από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου να αποχωρήσει, σταματώντας την πορεία του στο “Χ-Factor”.




Ο Στέλιος Ρόκκος φανερά φορτισμένος δεν μπορούσε να επιλέξει ποιον από τους δύο παίκτες του πρέπει να κρατήσει, ενώ δεν δίστασε να σημειώσει τη δύσκολη θέση που τον έφερε ο Ηλίας Ψινάκης τονίζοντας πως πέρασαν παίκτες πιο αδύναμοι και αναγκάστηκε να διαλέξει ο ίδιος ανάμεσα σε δύο πολύ καλούς παίκτες.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!