Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο «Φιλίππος» και η «Βασιλική» από τη «Γη της Ελιάς» στην «Ελένη»: Όσα είπαν για τη συνέχεια της σειράς

Στην «Ελένη» βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Παρασκευής η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου. Το νεαρό πρωταγωνιστικό ζευγάρι από τη «Γη της Ελιάς» συνάντησαν την Ελένη Μενεγάκη και μίλησαν για τους ρόλους της Βασιλικής και του Φίλιππου αλλά τις εξελίξεις της σειράς.

Μεταξύ άλλων οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του MEGA αποκάλυψαν πως ο γάμος θα είναι ένα κομβικό σημείο γιατί θα είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός. Ανατροπές θα υπάρξουν στις ζωές των υπόλοιπων πρωταγωνιστών ωστόσο δεν θα επηρεάσουν τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Η Αρετή θα βρεθεί στον γάμο; Η Ιφιγένεια Τζόλα αποκάλυψε: «Η μητέρα μου θα κάνει μια προσπάθεια, αλλά δεν είναι καλεσμένη. Στα κλεφτά. Έχουμε δει ότι η Αρετή είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να παραδεχτεί τα λάθη της. Είναι μονοδιάστατη στον τρόπο που βλέπει τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Θα κάνει μια προσπάθεια αλλά είναι και άνθρωπος που ο εγωισμός δεν θα την αφήσει να κάνει πολλά πράγματα».

«Μόνο απρόοπτα θα έχει μέχρι το τέλος. Δεν αφορά το ζευγάρι, αλλά θα έχουμε ηχηρά γεγονότα. Πολλοί αγαπημένοι ήρωες του κοινού θα περάσουν από κάποια βάσανα. Τα οποία θα γίνουν και δεν θα γίνουν αντιληπτά την ώρα του γάμου. Εμείς θα παντρευτούμε, θα γίνει κι η βάφτιση» πρόσθεσαν κλείνοντας.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!