Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καυγάς του Ανδρέα Μικρούτσικου με το πάνελ της «Super Κατερίνα»-Γιατί ανέβηκαν οι τόνοι (βίντεο)

Άνω κάτω έγιναν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και τα πορίσματα των ιατροδικαστών.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε σε λάθη των ιατροδικαστών και γραφειοκρατικές διαδικασίες που δημιούργησαν πρόβλημα στην υπόθεση και θα ελεγχθούν από την Δικαιοσύνη.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου διαφώνησαν και προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι αυτό θα κριθεί στο δικαστήριο. «Ε τότε να μη μιλώ, αν είναι να το κρίνει το δικαστήριο… Έχουμε κοινό τόπο από ιατροδικαστές; Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Έχουμε κοινό τόπο ότι έγιναν ιατροδικαστικά λάθη; Αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όχι, δεν υπάρχει αυτό που λες. Το λάθη δεν μπορεί να το λέει κανείς, υπάρχουν απόψεις», απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «Μόνο στο μυαλό σου».

Μάλιστα ο Γιάννης Πουλόπουλος εμφανώς εκνευρισμένος διαχώρισε την θέση του από αυτή την Ανδρέα Μικρούτσικου. «Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, δεν θεωρώ ότι είναι λάθη αλλά διαφορετικές απόψεις. Για αυτό κι εγώ λέω, αν μου επιτρέψετε ποτέ να ολοκληρώσω κι εγώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί υπάρχουν επιστήμονες», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος. «Δεν υπάρχει προχειρότητα εδώ, είναι λάθος η λέξ稻, ανέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς. Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω. Ήταν λάθος οι εκτιμήσεις, ελλιπείς και γραφειοκρατικές», εξήγησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!