Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τιμώ το συμβόλαιο μου, τα “έχει ακουστεί” δεν με αφορούν» (βίντεο)

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ερωτηθείς για το τηλεοπτικό της μέλλον από το «MEGA Καλημέρα» δεν απέκλεισε την οποιαδήποτε εξέλιξη, και τόνισε ότι η συζήτηση για το επόμενο βήμα θα γίνει πίσω από κλειστές πόρτες.

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένη από την τηλεοπτική χρονιά, την οποία διένυσε συνεργαζόμενη με ευγενείς ανθρώπους τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, σχολίασε τις φήμες για την επιστροφή της στον τηλεπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 χωρίς να το αποκλείει. Συγκερκριμένα, η τηλεκριτικός τόνισε ότι τα επόμενα βήματά της δεν αφορούν κανέναν, εκτός από την οικογένεια της.

Βασική προτεραιότητα της είναι να τιμήσει το υπάρχον συμβόλαιο που έχει με το παρόν κανάλι του ΣΚΑΙ μέχρι της 17 Ιουλίου και για αυτό επιλέγει να μην σχολιάσει καμία από τις φήμες, καθώς όπως θεωρεί τα επαγγελματικά όλων συζητώνται πίσω από κλειστές πόρτες.

Κλείνοντας τις απολειστικές δηλώσεις τις οποίες παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα, η Αφροδίτη Γραμμέλη ζήτησε να σεβαστούν την επιλογή της να μην σχολιάσει ακόμα κάτι για το επόμενο βήμα της, καθώς επιθυμεί να τηρήσει στάση επαγγελματική, εφόσον η εργασία της είναι αυτή που της εξασφαλίζει τα προς το ζην.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!