Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παίρνουν ξανά (τηλεοπτικό) διαζύγιο Λιάγκας και Σκορδά

Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, αναμένεται να λήξει το θρίλερ με το τι μέλλει γενέσθαι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν. Η πληροφορία πως το Star έχει προσεγγίσει τη Φαίη Σκορδά για την πρωινή ζώνη του καναλιού φαίνεται πως επισπεύδει τις εξελίξεις. Φαίνεται λοιπόν πως η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποδέχεται τελικά το διαχωρισμό του σημερινού «Πρωινού» σε δύο εκπομπές, κάτι που είχαν ζητήσει τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο, πολύ περισσότερο, η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης φαίνεται να μη συμφωνεί σε καμία αλλαγή ώρα της εκπομπής του με ύστατη παραχώρηση να ρίχνει αυλαία στις 9.30-9.40 το πρωί. Θα ακολουθεί μια νέα ενημερωτική/κοινωνική εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Τάσο Τεργιάκη, τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα, που φέτος βλέπουμε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, και τον Θάνο Βάγιο.

Θα ακολουθεί στις 11.00 ή 11.30 ψυχαγωγική εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά, η οποία έχει προχωρήσει σε πρόταση συνεργασίας προς την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για να αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής, αλλά και την πρώην συνεργάτιδά της, Αφροδίτη Γραμμέλη. Τη στήλη της αστρολογίας θα κρατήσει η Λίτσα Πατέρα. Το όλο θέμα θα έχει λήξει το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε και οι δύο παρουσιαστές θα κληθούν να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 15/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!