Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

My Style Rocks: Ποιοι είναι κοντά για την κριτική επιτροπή;

Όλα ανοικτά παραμένουν για τους συντελεστές του «My Style Rocks». Ποιοι είναι κοντά στο κλείσιμο για την καρέκλα του κριτή, ποιοι θα πάνε να συζητήσουν και ποιοι περιμένουν στο ακουστικό για ραντεβού;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», ακόμη δεν έχει αποφασιστεί πότε θα βγει στον αέρα η εκπομπή. Αν θα είναι στους τηλεοπτικούς δέκτες περίπου στα τέλη του Οκτωβρίου ή μετά τα Χριστούγεννα.

Μέχρι στιγμής θεωρείται βέβαιο ότι στην καρέκλα του κριτή θα βρίσκεται η Έλενα Χριστοπούλου. Το όνομα που ακούγεται για την διπλανή καρέκλα είναι αυτό του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος φημολογείται ότι θα μπορούσε να είναι ανάμεσα στους κριτές του GNTM.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στην θέση του κριτή. Ένα πρόσωπο που έχει πολύ καλή σχέση τόσο με τον Στέλιο Κουδουνάρη όσο και με την Έλενα Χριστοπούλου και θα μπορούσε να βρεθεί σε καρέκλα κριτή είναι ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος έμεινε εκτός GNTM.

Παράλληλα και ο Περικλής Κονδυλάτος φέρεται να είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητούν για την συμμετοχή τους στο «My Style Rocks».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!