Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Τεράστια κωλοτούμπα και καμία τιμή»

Για τις πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την αποχώρησή του από το Survivor, θέλησε να τοποθετηθεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από το Open Weekend, το πρωί του Σαββάτου .

«Εγώ βλέπω τεράστια κωλοτούμπα παιδιά και καμία τιμή. Όταν βγαίνεις στις κάμερες και κατηγορείς 2 ανθρώπους ότι πηγαίνουν και έχουν ερωτικά χαϊδέματα στη ζούγκλα, όταν το μαθαίνουν, μπροστά τους λες ότι ήταν πλάκα και μετά όταν βγαίνεις από το παιχνίδι λες ότι τα εννοούσες αλλά τα είπα με τρολαριστικό χαρακτήρα, αρχικά πρέπει να ξέρεις ότι -37, 47, 57 χρονών όσο κι αν είναι – πως η αλήθεια και το τρολ είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν λες αλήθεια τρολάροντας.

Αν ήταν όλα αυτά τόσο αλήθεια, δεν τα είπε ποτέ μπροστά τους. Δεν λέει τα ίδια. Θα πιστέψω έναν άνθρωπο που τη μία τρολάρει, μία λέει ψέματα, μία το λέει μπροστά στις κάμερες. Δεν θα τον πιστέψω. (…) Εδώ βλέπω μέγιστη κωλοτούμπα. Αν βρεθεί έξω με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, θα ήθελα πάρα πολύ να δω τι θα της πει. Επίσης, λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Μαρτίκα ότι διψάει για δημοσιότητα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, θα τρελαθούμε όλοι!» είπε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!