Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Αδειάζει» ο ΣΚΑΪ από παρουσιαστές – Τέλος Μαλέσκου, Γκουντάρας, Κάκκαβα

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις της διοίκησης του ΣΚΑΪ με τους παρουσιαστές του ψυχαγωγικού τομέα του σταθμού, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στο κανάλι την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει και τυπικά αποδεσμευτεί και πλέον απομένει να ολοκληρώσει το συμβόλαιο και την εκπομπή της μέσα στο καλοκαίρι.

Δεν της έγινε καμία πρόταση από τον ΣΚΑΪ για καμία άλλη εκπομπή και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για επικείμενο ραντεβού της με το Open αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνονται. Πηγή του καναλιού της Παιανίας ανέφερε χαρακτηριστικά στην «ON time»: «Δεν έχει γίνει ραντεβού, ούτε είναι κάτι προγραμματισμένο για το μέλλον». Για χθες ήταν προγραμματισμένο και το ραντεβού του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα με τον ΣΚΑΪ και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η απόφαση του σταθμού είναι να μην ενεργοποιήσει το +1 στο συμβόλαιο του ζευγαριού και να τους αποδεσμεύσει. Τα σενάρια μετακίνησής τους στην ΕΡΤ δεν έχουν καμία βάση, ενώ, αντίθετα, είναι πιθανόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας να επιστρέψει στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

Μάλιστα, χθες το πρωί, υπήρξαν και κάποιες σπόντες για το θέμα αυτό τόσο από την παρουσιάστρια της εκπομπής όσο και από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αντίθετα, στον ΣΚΑΪ υπάρχει η διάθεση της συνέχισης της συνεργασίας με την Αφροδίτη Γραμμέλη και για το λόγο αυτό θα υπάρξει τις επόμενες μέρες και σχετικό ραντεβού. Από τον ΣΚΑΪ αποδεσμεύεται και τυπικά στο τέλος της σεζόν και η Αντελίνα Βαρθακούρη, το συμβόλαιο της οποίας ολοκληρώνεται, αν και από πέρυσι δεν έχει παρουσία στον τηλεοπτικό «αέρα» του σταθμού.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 26/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!