Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Με «καρφιά» φεύγει από τον ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μαλέσκου

Λύνεται η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της «ON time», η παρουσιάστρια ενημερώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα πως το «Love it» δεν πρόκειται να συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν προτάθηκε κάποιο άλλο concept για την επόμενη σεζόν στην παρουσιάστρια. Απομένουν τα τυπικά λοιπόν και η Ιωάννα Μαλέσκου άφησε αιχμές και σπόντες στον «αέρα» της χθεσινής εκπομπής της αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Καλώς ή κακώς, επειδή διάβασα διάφορα και για το μάτι του κυκλώνα, κάποια στιγμή θα απαντήσω και γι’ αυτό. Δεν απαντάω γενικά, απαντάω μόνο όταν κρίνω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν σε μια ισορροπία. Για μένα, η ισορροπία αυτή μέσα μου τουλάχιστον δεν έχει χαθεί, ίσα ίσα που την έχω βρει. Σας ευχαριστώ όλες και όλους γι’ αυτό. Και εσάς που μου το λέτε με αγάπη και μου το δείχνετε από την πρώτη κιόλας στιγμή και ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχετε. Γιατί γι’ αυτόν το λόγο είμαι εγώ εδώ, όσο θα είμαι εδώ, τηλεοπτικά εννοώ, όχι μόνο στο σταθμό αυτό… γενικά σαν άνθρωπος» ανέφερε μεταξύ άλλων στην έναρξη της εκπομπής της.

Νωρίτερα είχε απαντήσει και στη «Super Κατερίνα» εάν θα συνεχίσει του χρόνου στον ΣΚΑΪ. «Θα είμαι πάντα εκεί που με αγαπούν, με εκτιμούν και αναγνωρίζουν και είναι αμοιβαίο, οπότε η απάντησή μου θα φανεί στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 24/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!