Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Η Βρισηίδα Ανδριώτου «λιώνει» από έρωτα – «Σπαράζει η καρδιά μου, δεν θέλω να φύγει, είναι ο Σπύρος μου»

Ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor και η Βρισηίδα Ανδριώτου… σπαράζει κάθε φορά που οι συμπαίκτες του τον ψηφίζουν.

«Χθες στο Συμβούλιο βγήκε υποψήφιος ο Σπύρος, ήταν σίγουρο ότι θα βγει. Είναι κάτι που με στεναχωρεί πάρα πολύ. Από εδώ και πέρα κάθε φορά θα σπαράζει η καρδιά μου. Έχουν ζορίσει τα πράγματα. Δεν θέλω με τίποτα να φύγει γιατί μου δίνει δύναμη, είναι ο Σπύρος μου» εξομολογήθηκε η παίκτρια της μπλε ομάδας.

«Προβλέπω μεγάλες αναμετρήσεις, ψυχολογικές αντιπαλότητες και θα βγουν μαχαίρια. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι εδώ να ζήσω μια τέτοια κατάσταση και να πέφτουν στα μάτια μας χαρακτήρες πάσης υποψίας. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι εδώ να ζήσω όλο αυτό που θα συμβεί ή θα έπρεπε να είμαι εδώ να τεθούν οι ισορροπίες.

Θα έχει ενδιαφέρον η τελική ευθεία αυτού του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν θα την παρακολουθήσω ενεργά και θα επεμβαίνω εκεί που χρειάζεται γιατί έτσι νιώθω ή θα παρακολουθώ και δεν θα μπορώ να αντιδράσω από τον καναπέ του σπιτιού μου. Να δω τη συνέχεια των παιδιών που παρέμειναν, και τους χαρακτήρες με τις μάσκες που θα πέφτουν και πισώπλατες μαχαιριές που θα πατιούνται ο ένας με τον άλλον για μια αποχώρηση, ίσως ή για μια παραμονή» τόνισε όλο νόημα ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!