Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«X Factor»: Όσα έγιναν στο εντυπωσιακό πρώτο live show

Η θεαματική πρεμιέρα των live shows του «X Factor» είχε σπουδαίες ερμηνείες και πολλές εκπλήξεις, και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» ήταν εκεί για να καταγράψει τον παλμό και να μιλήσει με διαγωνιζόμενους και κριτές.

Τα live shows ξεκίνησαν χθες, Κυριακή 22 Μαΐου, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και με τον Αντρέα Γεωργίου να καλωσορίζει το ζωντανό και το τηλεοπτικό κοινό «στο μεγαλύτερο μουσικό show του πλανήτη».

Στη συνέχεια υποδέχτηκε τους κριτές-μέντορες, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκο, καθώς και τον γκεστ σταρ της βραδιάς, Ηλία Ψινάκη, για τον οποίο ο Χρήστος Μάστορας προειδοποίησε ότι «έχει έρθει με άγριες διαθέσεις».

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ιδιαίτερα καυστικός στα σχόλιά του για όλους και για όλα, ενώ στο τέλος, κατά τη διαδικασία της αποχώρησης, έδωσε ασυλία στον Άγγελο Αρχανιωτάκη και στον Borek.

Μετά την online ψηφοφορία του κοινού, αποχώρησαν από τα live shows οι Case Zero από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου και η Αριστέα Αλεξανδράκη από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Η Αριστέα Αλεξανδράκη δήλωσε μετά την αποχώρησή της: «Κρατάω από όλα την παραγωγή, τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, που είναι γλυκύτατοι. Τους αγαπώ και αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι που δεν θα τους ξαναδώ».

Ο Μιχάλης Κουινέλης είπε ότι από το 1ο live show κρατάει τις υπέροχες εμφανίσεις, το μαγικό σκηνικό, τα μπαλέτα και την παραγωγή, που ήταν όλα «φανταστικά». Επίσης, η Μαρίζα Ρίζου περιέγραψε τα συναισθήματά της μετά το live show: «Είναι από αυτές τις εμπειρίες που τις ζεις, που είναι πολύ έντονες και ενδιαφέρουσες, αλλά πρέπει να καταλαγιάσει για να έχεις μια γνώμη».

Ο Αντρέας Γεωργίου ρωτήθηκε πώς ένιωσε που παρουσίασε για πρώτη φορά ένα ζωντανό πρόγραμμα, με τον Ηλία Ψινάκη να παίρνει τον λόγο και να λέει ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος και ότι έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες.

Τέλος, ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε τι πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης για να φτάσει στην κορυφή: «Αυτό που λένε… X Factor», απάντησε αποφασιστικά.

Σήμερα, δύο από τα τέσσερα μέλη των Case Zero, η Ιωσηφίνα και ο Γιάννης, μίλησαν στην Ελεωνόρα Μελέτη και στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την εμπειρία τους στο show: «Φεύγουμε γεμάτοι και ενθουσιασμένοι από το “X Factor”! Χαιρόμαστε που κάναμε τη μουσική μας γνωστή σε πιο ευρύ κοινό σε μία τέτοια παραγωγή».

Για την καλλιτεχνική πορεία της μπάντας, ο Γιάννης είπε: «Έχουμε ήδη ηχογραφήσει έναν δίσκο, προσπαθούμε, μελετάμε, πάμε στο ωδείο και γενικά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Μας ιντριγκάρουν τα live».

Η Ιωσηφίνα σχολίασε: «Αυτό που σκεφτόμουν εκείνην τη στιγμή της αποχώρησης ήταν “Τώρα ό,τι γίνει”. Σίγουρα θα θέλαμε να πάμε στην επόμενη φάση. Ήταν όμορφα και στο backstage και υπήρχε αγωνία. Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν γλυκούλης».

Και οι δύο πάντως συμφώνησαν: «Θέλουμε να κερδίσει κάποιος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου!».







Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!