Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«X FACTOR»: Το 1ο Live Show απόψε, Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο MEGA

Τα θεαματικά live shows του «X Factor» ξεκινούν!

Απόψε, Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο MEGA, έρχεται το 1ο μεγάλο live show του «X Factor» με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, και θα είναι πιο φαντασμαγορικό και ανατρεπτικό από ποτέ. Γκεστ σταρ ο αντισυμβατικός και εκρηκτικός Ηλίας Ψινάκης, σε έναν ρόλο-έκπληξη.

Οι τέσσερις κριτές και μέντορες του «X Factor», Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, επέλεξαν τους –συνολικά 16– διαγωνιζόμενους που διαθέτουν την καλύτερη φωνή και σκηνική παρουσία ώστε να προχωρήσουν στα live shows. Απόψε, στο 1ο live show, στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου.

Με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα διαγωνίζονται οι Αριστέα Αλεξανδράκη, Κατερίνα Λαζαρίδου, Κωνσταντίνος Ντάσιος, Borek, και με την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου οι Χρήστος Αδαμόπουλος, Άγγελος Αρχανιωτάκης, Εβελίνα Κατσιάκου, Case Zero. Οι 8 διαγωνιζόμενοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν το έπαθλο-ρεκόρ του «X Factor» αλλά και να δικαιώσουν τους μέντορές τους.

Ποιοι θα προχωρήσουν στα επόμενα live shows και ποιοι θα αποχωρήσουν;

Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα live shows του «X Factor» έχει ξεκινήσει!
Η αναζήτηση για το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής μπαίνει στην τελική ευθεία!

«X FACTOR»
Το 1ο Live Show απόψε, Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο MEGA

#XFactorGR

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!