Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Σασμός» – Δείτε που βρίσκεται η παραλία του τρέιλερ. Η ιστορία και οι ζωές που χάθηκαν σε αυτή

Είναι η απόκοσμη παραλία που η εικόνα της έχει γίνει ένα με τον «Σασμό». Η εικόνα που σε σαγηνεύει και σε τρομάζει παράλληλα αφού το μαύρο που επικρατεί προκαλεί κάτι σκοτεινό… όπως και η σειρά του Alpha. Η παραλία που βλέπουμε σε κάθε διάλειμμα, δεν είναι ελληνική.

 

Που  τη βρήκαν οι συντελεστές της σειράς και την έκαναν δική τους; Πρόκειται για τη Reynisfjara που είναι μια παγκοσμίου φήμης παραλία με μαύρη άμμο που βρίσκεται στη νότια ακτή της Ισλανδίας, ακριβώς δίπλα στο μικρό ψαροχώρι Vík í Mýrdal. Το 1991, το αμερικανικό περιοδικό Islands Magazine κατέταξε αυτή την παραλία ως μία από τις δέκα πιο όμορφες παραλίες της Γης.

 

 

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα είναι η μαύρη ηφαιστειακή άμμος, τα λεία βότσαλα, οι μοναδικοί σχηματισμοί βράχων, η συνολική κυκλοθυμική ατμόσφαιρα και —περισσότερο για αυτό παρακάτω— τεράστια κύματα που σκάνε στην ακτή.

Drone photo of man enjoying morning at beautiful Reynisfjara beach in Vik, South Iceland – feeling freedom

Όμως η παραλία της Μαύρης Άμμου είναι πολύ επικίνδυνη. Σχεδόν κάθε χρόνο χάνονται ζωές καθώς έχει ξαφνικά και τερατώδη κύματα και δυνατό ρεύμα.

Πηγή: nassosblog

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!