Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα «καρφιά» της Καγιά για την Χριστοπούλου: Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειαζόταν και…

Με νέα… σύνθεση θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν το GNTM, με τη Βίκυ Καγιά να αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας και την κριτική επιτροπή να αλλάζει ολοκληρωτικά.

Εκτός από τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος παραμένει στον διαγωνισμό μοντέλων, κανένας άλλος δεν θα συνεχίσει με τη νέα σεζόν, με τα δοκιμαστικά να παραμένουν, χωρίς να έχουν «κλειδώσει» ακόμα τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τη Βίκυ Καγιά.

Η ίδια, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου ότι δεν θα επέστρεφε ξανά ποτέ στο παιχνίδι, ενώ απάντησε στα όσα είχε πει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Απ’ ό,τι ξέρω μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM. Όταν αλλάζουν τα πάντα χρειάζεται λίγος χρόνος για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή δεν έχει κλείσει ακόμη. Κάνουν δοκιμαστικά ακόμα. Μόνο για τον Γιώργο Καράβα ξέρω. Πρόκειται για νέα άτομα που δεν έχουν ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Δεν θα επέλεγα ούτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, θα προτιμούσα κάποιον από τα παλιά Next Top Model, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος, Τάσος Σωφρονίου. Δεν ξέρω γιατί η Έλενα δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι.

Είναι ένα project που η Ζενεβιέβ αγαπούσε και απομακρύνθηκε από αυτό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει καλή σχέση με το κανάλι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει αυτό που θέλει όπως το θέλει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίρνει ό,τι αποφάσεις θέλει και να εκνευριστεί και να πει κάτι παραπάνω. Μπορεί η γυναίκα να έχει στεναχωρηθεί, ξέρω εγώ; Δικαίωμα του καθενός» τόνισε η Βίκυ Καγιά στην Μένια Κούκου και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!