Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τσουρός κατά Μπόμπα: Από πού κι ως πού θέλει να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση;

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν καλεσμένη την Τετάρτη στο «Καλό Μεσημεράκι» και, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μια εκπομπή στην τηλεόραση.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ο Κώστας Τσουρός εξέφρασε τη δική του άποψη για τα επαγγελματικά της influencer.

Όπως είπε, η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση και αναρωτήθηκε από πού κι ως πού να καταθέσει concept.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι “εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου concept και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα concept στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια; Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα concept και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;».

«Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να πω “παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν “αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική όμως, είναι λάθος», κατέληξε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!