Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο «Δημήτρης» από τη «Γη της ελιάς» μας συστήνει τη σύντροφό του

Στο αυριανό «Night Out», που θα μεταδοθεί στις 1.20 τη νύχτα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Σπύρο Νικολαΐδη, αλλά όχι μόνο του… Για πρώτη φορά ο «Δημήτρης» από τη «Γη της ελιάς» μας συστήνει τη σύντροφό του, Μελίνα.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η «ON time», o αγαπημένος ηθοποιός έκανε ελεύθερη πτώση και η αδρεναλίνη έφτασε στα ύψη! Αμέσως μετά ο καλεσμένος αποδέχτηκε τη δεύτερη δοκιμασία και έκανε motor cross. Στη συνέχεια ωστόσο έπαιξε «θάρρος ή αλήθεια» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο πλαίσιο του παιχνιδιού έστειλε ένα μήνυμα (φάρσα) στη σύντροφό του, Μελίνα.

Όμως, τελικά η Μελίνα εισέβαλε ξαφνικά στο λεωφορείο και του έκανε έκπληξη! Οι δυο τους μίλησαν για τη σχέση τους και έπαιξαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων, το οποίο αποκάλυψε πόσο καλά γνωρίζει ο Σπύρος Νικολαΐδης την αγαπημένη του. Στη συνέχεια η σύντροφος του ηθοποιού πήρε δύο ζευγάρια γόβες και προκάλεσε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Σπύρο Νικολαΐδη να τις φορέσουν και να κάνουν πασαρέλα. Τα κατάφεραν; Τέλος, ο νεαρός ηθοποιός συνάντησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out Restaurant και του παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο Tik Tok.




ΑΛ.ΜΙΧ.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 18 Μαΐου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!