Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

X Factor: Οι 4 διαγωνιζόμενοι στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας «τρύπωσαν» στα παρασκήνια του X Factor και συνάντησαν τους 4 διαγωνιζόμενους της ομάδας του Χρήστου Μάστορα που θα δούμε μαζί με την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου on stage την Κυριακή στις 21.00!

Αντίστροφη μέτρηση για τα live του X Factor που ξεκινούν την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21.00 στο Μεγάλο κανάλι, με τις ομάδες της Μαρίζας Ρίζου και του Χρήστου Μάστορα!

Οι Κωνσταντίνος Ντάσιος, Αριστέα Αλεξανδράκη, Borek και Κατερίνα Λαζαρίδου, λίγες μόλις ημέρες πριν βρεθούν στη σκηνή του μεγαλύτερου μουσικού talent show μίλησαν για τις αγωνίες τους και όσα θα δούμε! «Έχει αλλάξει λίγο η νοοτροπία μου στο πώς τραγουδάω. Άκουσα όσα μου είπαν οι κριτές και όσο πάει θα το εξελίσσω. Πίστευα στον εαυτό μου, ήθελα να μπω στα live και πιστεύω ότι μπήκα επειδή το πίστεψα. Πηγαίνω βήμα – βήμα για να το ευχαριστηθώ και βλέπουμε», είπε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος.

«Περισσότερο έχω έρθει πιο κοντά με τον Κωνσταντίνο, που είμαστε στην ίδια ομάδα, αλλά και με την Εβελίνα και τον Άγγελο. Με τον Κωνσταντίνο πιστεύω ότι είμαστε περισσότερο κοντά και αν ανεβούμε στη σκηνή θα τα σπάσουμε», ανέφερε από την πλευρά της η Αριστέα Αλεξανδράκη. «Αισθάνομαι έτοιμος για τα live, για αυτό γεννήθηκα. Πάντα υπάρχει αγωνία, αλλά η στραβή θα γίνει έτσι και αλλιώς αν είναι να γίνει», σχολίασε ο Borek.

«Είμαι έτοιμη για τα live. Έχω βελτιώσει νομίζω λίγο τα πάντα και την άνεσή μου πάνω στη σκηνή. Κάθε φορά είμαι και λίγο πιο καλά. Έχω φτιαχτεί για να κάνω αυτό το πράγμα, αυτό με διάλεξε όχι εγώ», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Λαζαρίδου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!