Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα: Όσα δήλωσε για την αποχώρηση της στο Love It

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Πριν από λίγη ώρα έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου συνόδευαν άνδρες από την παραγωγή του Survivor, κάτι που γίνεται με όλους τους παίκτες που έρχονται στην Ελλάδα.

 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, λόγω προβλημάτων υγείας. «Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησα και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην συνεχίσω στο παιχνίδι, για να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», δήλωσε η ίδια στο Love It.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε για τον Τάκη και την Βρισηίδα: «Ο Τάκης σίγουρα θεωρώ ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!