Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λαοθάλασσα στα Φάρσαλα για τον Γιώργο Κατσαούνη

Υποδοχή ήρωα επιφύλαξαν οι συντοπίτες του στον Γιώργο Κατσαούνη, στα Φάρσαλα. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί, φωνάζοντας «Τσακατσούκας» ρυθμικά, με τον Κατσαούνη να το απολαμβάνει. Το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων δεν έπεφτε καρφίτσα. Από νωρίς το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί θαυμαστές προκειμένου να υποδεχτούν τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, μικροί και μεγάλοι συνωστίστηκαν προκειμένου να βγάλουν μία φωτογραφία με το δημοφιλή 27χρονο αγρότη, που προ ημερών αποβλήθηκε από το παιχνίδι, λόγω έντασης με τον Τάκη Καραγκούνια.

Το πλήθος φώναζε «Τσακατσούκας» ρυθμικά, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης πήρε το μικρόφωνο λέγοντας «καλώς ήρθατε στην πόλη των Μυρμιδόνων». Ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει και με το παραπάνω, επιστρέφοντας στην αγαπημένη του πόλη, για την οποία τόσες φορές αναφώνησε δυνατά μετά το τέλος των αγωνισμάτων.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, που φαινόταν ενθουσιασμένος με την υποδοχή, πόζαρε με καμάρι μπροστά στο χάλκινο άγαλμα του Αχιλλέα.

*Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16 Μαΐου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!