Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απoκλειστικό: Νέα «εμφάνιση» έκπληξη στον «Σασμό» για τον Ηλία Παλιουδάκη (video)

 

 

Για τα  καλά «εισβάλλει» στον Σασμό ο Ηλίας Παλιουδάκης,  ο κορυφαίος ερμηνευτής και λυράρης που δίνει κρητική ψηχή στη σειρά μετά τραγούδια του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ontime.gr,οι τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς του Alpha  θα ακούσουν ένα νέο τραγούδι του,  με τίτλο «Η κόρη ενός Θεού» σε στίχους και μουσική του Νίκου Τερζή.

 

Ένα υπέροχο τραγούδι που φέρνει μνήμες στο μυαλό του και που αφιερώνει ο  ίδιος στην αγαπημένη του κόρη  η οποία με τη βοήθεια του Θεού  και την προσευχή του στον Άγιο Εφραίμ  κατάφερε να ξεπεράσει αλώβητη όλο αυτό που της συνέβη.

 

 

 

Ο Ηλίας Παλιουδάκης μπήκε στη σειρά «Σασμός» με έναν ρόλο «κλειδί», αφού  τον είδαμε να εμφανίζεται στο πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς, όπου μαθεύτηκε και ο θάνατος του Πετρή.

 

 

 

Ο Ηλίας Παλιουδάκης τραγούδησε με τη λύρα του στο γλέντι του γάμου της Θοδώρας, σε έναν γάμο  που «βάφτηκε με αίμα», αφού στο γλέντι θα μαθευτεί η δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης ερμηνεύει  και το τραγούδι της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός» ενώ δίνει Κρητική ψυχή στη σειρά  με τα «Ριζίτικα».

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!