Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision 2022: Ποια θέση δίνουν στην Ελλάδα τα γραφεία στοιχημάτων

Υψηλή είναι η θέση που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων στην ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022 μετά την χθεσινή εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη στο πρώτο ημιτελικό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στοιχηματικών εταιρειών, το Die Together της Αμάντας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση, σχεδόν με τα ίδια ποσοστά που έχει και η Πολωνία για νίκη στη Eurovision 2022.

Ειδικότερα, η νίκη της Ελλάδας στη φετινή Eurovision έχει μέση απόδοση 34,00. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες επικράτησης στον τελικό είναι μικρές, πάντα σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες.

Την ίδια στιγμή η Κύπρος θα πρέπει να δώσει μάχη στον δεύτερο ημιτελικό προκειμένου να κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό. Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων στον τελικό «φαβορί» για να προκριθούν στον τελικό είναι: Σουηδία, Πολωνία, Αυστραλία, Εσθονία, Σερβία, Φινλανδία, Τσεχία. Η Κύπρος, το Βέλγιο, το Αζερμπαϊτζάν, η Μάλτα και το Σαν Μαρίνο φαίνεται ότι θα δώσουν μάχη για τις εναπομείνασες τρεις θέσεις. Το τραγούδι Ela της Μεγαλονήσου αυτή τη στιγμή να έχει ένα μικρό προβάδισμα, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, για την πρόκριση στον τελικό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!