Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision 2022: Απόψε ο Ά Ημιτελικός στην ΕΡΤ- Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 15η θέση

Σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του «Pala Olimpico» στο Τορίνο της Ιταλίας, η ΕΡΤ θα μεταδώσει σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου, στις 22:00, τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2022, στον οποίο εμφανίζεται η Ελλάδα στη 15η θέση, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together».

Πρόκειται για μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντανεύει» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας.

Τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σύλια Κριθαριώτη επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Α’ Ημιτελικό

Αλβανία, Λετονία, Λιθουανία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Κροατία, Δανία, Αυστρία, Ισλανδία, Ελλάδα, Νορβηγία, Αρμενία

 

Στον Α’ Ημιτελικό ψηφίζουν η Ιταλία και η Γαλλία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!