Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαλέσκου – Μενεγάκη – Μουτσινάς ξεσπούν για την Αιδηψό

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει η πράξη ενός νεαρού σε μια ταβέρνα, να δελεάσει ένα γατάκι με έναν μεζέ και μόλις εκεινο τον πλησιάσει να το κλωτσήσει και να το πετάξει στη θάλασσα.

Στο θέμα φυσικά αναφέρθηκαν και οι Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από τις εκπομπές τους.

«Μιλάμε τώρα έχει γυρίσει το μυαλό μου, είχε γυρίσει το μάτι μου. Νιώθω πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη του καθενός μας και εγώ προσωπικά αυτά τα οποία βλέπουμε να γίνονται και από νέα παιδιά και μετά βγάζουν την ουρά τους – και το λέω υποτιμητικά για την ουρά τους, γιατί η ουρά είναι σύμβολο για ένα ζώο, δύναμη ζωής για ένα ζώο. Το γεγονός ότι μέσα από ένα βίντεο εντόπισαν ποιος είναι ο δράστης και τι παρελθόν έχει» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου με την Σταματίνα Σταματάκου να αποκαλύπτει ότι ένας από τους άντρες της παρέας της είπε ότι θα της κάνει… μεγάλη μήνυση. «Κάπου έλεος!» σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Love It.

«Μου κάνει εντύπωση που ακόμα βλέπεις νέους ανθρώπους… Δεν θέλω να χωρίζω σε ηλικίες, αλλά λες, άνθρωποι άλλης γεννιάς, έχουν μάθει διαφορετικά, κάποτε υπήρχε και το ξύλο, έτρωγες σφαλιάρα στα σχολεία, ίσως κάποιοι να έχουν μείνει πίσω, αλλά περιμένεις από τους πιο νέους ανθρώπους να είναι τελείως διαφορετικοί. Τι να πεις;», είπε χαρακτηριστικά, ενώ προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί, είπε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη».

«Μιλάμε για μία χώρα με πολύ παιδεία, τα συγχαρητήριά μου. Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν, αυτό είναι το πιο τρομακτικό. Το ανέβασαν γιατί σου λέει “έλα μωρέ τι κάναμε”. Γυρίστε λίγο προς τα σπίτια παιδιά, μη μιλήσουμε τώρα για την παιδεία και τα σχολεία γιατί θα πηδήξουμε από τον 6ο. Μιλήστε με τα παιδιά, υπάρχει νόμος πια, εφαρμόστηκε και μπράβο. Κάπως αλλάζει η εποχή και καλά κάνει», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε με το θέμα της καμπάνιας «Πες το ναι» που αφορά στον γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

«Κανείς δεν θέλει την αλλαγή, ξεβολεύεσαι και λίγο. Βγήκαν κάποιοι, 7 ιερείς και έγραψαν επιστολή στον πρωθυπουργό. Ούτε για την Πάτρα, ούτε για τη φτώχεια αλλά για την καμπάνια. Αδιανόητο; Πώς τόλμησαν να κάνουν αυτό το ποστ; Αντέδρασαν γιατί λένε ότι είναι παρέκκλιση και διαστροφή της φύσης. Να κάνω μια ερώτηση. Μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει ναι; Που ο Χριστός είχε δίπλα του ληστές και πόρνες και ήταν κόντρα στην εποχή τότε. Η ψυχή έχει φύλο; Η ψυχή δεν κρίνεται; Πάντρεψέ τους και τελείωνε! Είναι κουραστικό γιατί μιλάμε για τα αυτονόητα. Κουνήστε το κεφάλι σας δεξιά και αριστερά», δήλωσε έξαλλος ο Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!