Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλλάζει το σκηνικό για την Ιωάννα Μαλέσκου – «Ψήνεται» μεγάλη ανατροπή

Μπορεί οι πληροφορίες, εδώ και μήνες, να θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου με το ένα πόδι εκτός ΣΚΑΪ, αλλά ίσως τελικά δούμε μια μεγάλη ανατροπή.

Ποια είναι τα τρία σενάρια που εξετάζουν στο κανάλι; Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», τρεις είναι οι επικρατέστερες εκδοχές για τη νεαρή παρουσιάστρια του «Love It». Το πρώτο σενάριο, το οποίο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος εντός του ΣΚΑΪ, θέλει την Ιωάννα Μαλέσκου να παραμένει στο κανάλι. Κάτι που φάνταζε εκτός πραγματικότητας πριν από μερικούς μήνες. Το δεύτερο θέλει την ενημέρωση να παρατείνεται στον ΣΚΑΪ και να αφήνει για λίγο στο… περιθώριο την ψυχαγωγία.

Η τελευταία σκέψη του καναλιού θέλει μια κοινωνική εκπομπή να καταλαμβάνει τις ώρες 12:00 – 14:00. Σενάριο, αν μη τι άλλο, αρκετά περίεργο. Μάλιστα στο πλαίσιο της τελευταίας περίπτωσης έχουν γίνει συναντήσεις στελεχών του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή αντίστοιχης εκπομπής σε άλλο κανάλι. H γενικότερη πληροφόρηση πάντως θέλει σημαντικές αλλαγές, ακόμα και σε υψηλόβαθμες θέσεις εντός του καναλιού του Φαλήρου. Το οριστικό πλάνο αλλά και τα άτομα που θα το στελεχώσουν αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 29/4

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!