Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Απογοητευμένος ο Σοϊλέδης με τον Ρουβά – «Πάντα με περιμένει στη γωνία»

H απαράδεκτη φράση του Άρη Σοϊλεδη προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και έξω.

Ο καλός του φίλος μάλιστα, και μέλλοντας κουμπάρος του Απόστολος Ρουβάς σχολίασε αρνητικά την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή κάτι που φαίνεται να ενόχλησε τον Άρη Σοϊλέδη καθώς περίμενε υποστήριξη από εκείνον.

«Μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε ένα περιστατικό το οποίο ζήτησα άμεσα συγνώμη από όλα τα παιδιά και από τις δύο ομάδες ήταν κάτι το οποίο τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα έχω συνηθίσει λίγο κάπως να βρίζω αλλά χωρίς να πηγαίνει κάπου συγκεκριμένα» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα της εκπομπής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Απόστολο Ρουβά: «Πάντα με περιμένει στη γωνία δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει αυτό απέναντί μου να με σταυρώσει. Εγώ σαν κύριος που είμαι βγήκα και ζήτησα συγνώμη δεν έχω κάτι άλλο να κάνω…. Άνθρωπος είμαι, ξέσπασα λέγοντας αυτό το πράγμα δεν νομίζω ότι είναι καταδικαστέο».

«Ξεκινώντας το λόγο του Απόστολος νόμιζα θα πει ο Άρης δεν είναι τέτοιο παιδί τα λέει αυτά στην ένταση του και βγήκε και με κατακρεούργησε ο άλλη μία φορά» πρόσθεσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!