Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Πρεμιέρα με δύο εντυπωσιακά αγωνίσματα και τραυματισμό – Τι έγινε στο πρώτο Συμβούλιο

Ο νέος κύκλος του «Survivor» έκανε πρεμιέρα, την Κυριακή (26/12), με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Sputnik
Με φόντο τη Δομινικανή Δημοκρατία, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους 24 παίκτες, δηλαδή τους 12 «Διάσημους» και τους 12 «Μαχητές», στο πλαίσιο του νέου κύκλου του «Survivor», ο οποίος άρχισε την Κυριακή (26/12) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, οι «Διάσημοι» είναι οι εξής: Βρισηίδα Ανδριώτου (25 ετών, μοντέλο), Βαλάντης (46 ετών, τραγουδιστής), Θανάσης Βισκαδουράκης (53 ετών, ηθοποιός), Αθηνά Ευμορφιάδη (30 ετών, πρωταθλήτρια κικ μπόξινγκ), Μυριέλλα Κουρεντή (33 ετών, ηθοποιός), Λάμπρος Κωνσταντάρας (42 ετών, δημοσιογράφος), Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (28 ετών, μοντέλο), Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (35 ετών, σχεδιάστρια κοσμημάτων), Γιωρίκας Πιλίδης (20 ετών, παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης), Απόστολος Ρουβάς (44 ετών, μάγειρας), Ελισάβετ Σπανού (40 ετών, τραγουδίστρια), Γιάννης Χατζηγεωργίου (31 ετών, ηθοποιός και τραγουδιστής).

Από την άλλη, οι «Μαχητές» αποτελούνται από τους εξής: Σοφιάννα Αβραμάκη (26 ετών, φυσικοθεραπεύτρια), Πελαγία Καζολέα (31 ετών, υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε εταιρεία), Σταμάτης Καλαφατάς (35, επιχειρηματίας εμπορίου ομπρελών), Σάββας Κάλφας (25 ετών, κλινικός ψυχολόγος και δάσκαλος yoga), Γιώργος Κατσαούνης (27 ετών, αγρότης), Κρυσταλλία Κουτσιμάνη (27 ετών, οικιακά), Σπύρος Μαρτίκας (45 ετών, φαρμακοποιός), Θανάσης Μπέλλος (54 ετών, προπονητής ποδοσφαίρου), Άσπα Πρεδάρη (23 ετών, ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής), Παρασκευή Σταματοπούλου (26 ετών, φοιτήτρια Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και πρωταθλήτρια strongman), Γιάννης Τσολάκης (31 ετών, δημοσιογράφος και πυροσβέστης), Ασημίνα Χατζηανδρέου (22 ετών, ποδοσφαιρίστρια και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μ.).

Οι παίκτες των δύο ομάδων έφτασαν με εντυπωσιακό τρόπο στον τόπο διεξαγωγής του πρώτου αγωνίσματος, αφού τους συνόδευσαν οι αστυνομικές Αρχές της Δομινικανής Δημοκρατίας. Ακόμα, ο Γιώργος Λιανός έκανε την έναρξη του φετινού κύκλου του «Survivor» πετώντας σε ελικόπτερο, επισημαίνοντας πως το χρηματικό έπαθλο είναι €100.000.

Το πρώτο αγώνισμα
Αφού οι 24 παίκτες συστήθηκαν στον Γιώργο Λιανό, το πρώτο αγώνισμα μεταξύ «Διασήμων» και «Μαχητών» άρχισε με έπαθλο το κιτ επιβίωσης.

Κατά το πρώτο αγώνισμα, οι συμμετέχοντες ανά τριάδες σε κάθε ομάδα έπρεπε να μαζέψουν τρία σημαιάκια και να τα τοποθετήσουν στη βάση που βρισκόταν στην αφετηρία, με τους παίκτες δεμένους με έναν ελαστικό ιμάντα. Νικητές ήταν οι «Διάσημοι» με σκορ 4-3 οπότε πήραν το κιτ επιβίωσης.

«Καρφιά» του Βαλάντη για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου – Ο πρώτος τραυματισμός
Μετά την πρώτη νύχτα που ήταν δύσκολη, ο Βαλάντης δεν χαρίστηκε στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και πέταξε τα πρώτα «καρφιά» του εναντίον του νεαρού ηθοποιού, κατηγορώντας τον για πανικό.
Συγκεκριμένα, ο Βαλάντης ανέφερε για τον συμπαίκτη του: «Το να γίνουν τα πράγματα πολύ-πολύ γρήγορα είναι, νομίζω, από την πλευρά του Γιάννη (σ.σ. Χατζηγεωργίου). Όχι μόνο έχει πανικοβληθεί, το καταλαβαίνω αυτό, προσπαθεί μες στον πανικό του και μιλάει συνεχώς. Δίνει εντολές, δηλαδή ένα είδος επιστάτη, ο οποίος δεν έκανε κάτι. […] Το να ακούω μια φωνή συνεχώς που να λέει τι να κάνουμε, με εκνεύρισε, το να είσαι χάλια, να έχεις δαρθεί, να είσαι κουρασμένος και ο άλλος να είναι καθαρός και απλά να δίνει εντολές, με εκνεύρισε. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και του είπα: “Γιάννη, σε παρακαλώ, πρέπει να σταματήσεις”».
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δήλωσε: «Δυστυχώς, σε όλες τις ομάδες υπάρχει το φαινόμενο του ηγέτη, το φαινόμενο του να προσπαθούμε να ηγεμονεύσουμε, ιδίως τα αρσενικά. […] Έχω δει κάποιες περίεργες αντιδράσεις».

Επίσης, στην ομάδα των «Μαχητών», ένα έντομο τσίμπησε τον Θανάση Μπέλλο στο πρόσωπο και ο πόνος που ένιωσε, ήταν οξύς. Φυσικά, η παρέμβαση της ιατρικής ομάδας ήταν άμεση, με τον Γιάννη Τσολάκη να κάνει λόγο για «επικίνδυνο και αφιλόξενο περιβάλλον».

Η μάχη για την ασυλία
Στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία, οι παίκτες των «Διασήμων» και των «Μαχητών» έπρεπε οι παίκτες να διανύσουν έναν εντυπωσιακό στίβο μάχης και στον στόχο να ρίξουν πέντε τοτέμ χρησιμοποιώντας σακίδια άμμου. Νικητές ήταν οι «Μαχητές» με σκορ 10-9.
Υπενθυμίζεται ότι κάθε εβδομάδα θα πραγματοποιούνται τρία αγωνίσματα ασυλίας, με την ηττημένη κάθε ενός να πηγαίνει στο Συμβούλιο του Νησιού και να θέτει έναν/μια υποψήφιο/-α προς αποχώρηση.
Πάντως, από τους «Διάσημους» ξεχώρισε ο Γιωρίκας Πηλίδης και από τους «Μαχητές» ο Γιώργος Κατσαούνης, με τον τελευταίο να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του σε flag race.

Το Συμβούλιο του Νησιού και η πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση
Κατά το πρώτο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου επέστρεψε από το νοσοκομείο στο οποίο είχε διακομισθεί ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι και τόνισε ότι θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην ομάδα του παρά την ελαφριά διάσειση με την οποία διαγνώσθηκε.

Εν συνεχεία, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να υποδείξουν έναν συμμετέχοντα από την ομάδα τους προς αποχώρηση μέσω ψηφοφορίας.

Ως εκ τούτου, ο Βαλάντης με οκτώ ψήφους είναι ο πρώτος προτεινόμενος αυτής της εβδομάδας από την ομάδα των «Διασήμων» και θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Εντύπωση, πάντως, Εντύπωση οι δύο αρνητικές ψήφοι που πήρε ο Γιωρίκας Πηλίδης, παρά το ότι ξεχώρισε με την απόδοσή του.

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!