Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Big Brother 2: Εντυπωσιακή πρεμιέρα – Η μεγάλη ανατροπή με την πρώτη αποχώρηση και η “κατασκοπεία”

Με μια φαντασμαγορική πρεμιέρα, την Κυριακή (29/08), άρχισε το “Big Brother 2” στον ΣΚΑΪ και οι 14 συμμετέχοντες του νέου κύκλου μπήκαν στο σπίτι, τους οποίους και υποδέχθηκαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα.
Το «Big Brother» επέστρεψε την Κυριακή (29/08) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι δύο παρουσιαστές, Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα, καλωσόρισαν τους 14 παίκτες του δεύτερου κύκλου.
Συγκεκριμένα, για περισσότερες από 100 ημέρες, οι συμμετέχοντες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο και στα social media, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η μαντινάδα της Άννας-Μαρίας Ψυχαράκη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τη θέση της στο στούντιο, μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, και κάθε εβδομάδα θα σχολιάζουν τα γεγονότα του «Big Brother 2».
Με μια μαντινάδα επανεμφανίστηκε η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη, νικήτρια του προηγούμενου κύκλου, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας.
Συγκεκριμένα, η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη αναφώνησε: «Χαθήκαμε για λίγο, όμως δεν λέμε αντίο, κόσμε μου να είστε όλοι καλά και στο “Big Brother 2″». Πάντως, η ίδια είπε πως ακόμα και οκτώ μήνες μετά τη νίκη της δέχεται μηνύματα αγάπης και πρόσθεσε πως δεν προσποιήθηκε κατά την παραμονή της στο σπίτι, αλλά παραδέχθηκε πως «όλοι έκαναν λάθη».

Οι 14 παίκτες του «Big Brother 2»

Στη συνέχεια, οι 14 συμμετέχοντες παρουσιάστηκαν στο τηλεοπτικό κοινό και μπήκαν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Μελέτης Γαβαλάς

Ο Μελέτης Γαβαλάς είναι 29 ετών, είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάζεται σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα. Ακόμα, είναι κοινωνικός, έχει χιούμορ, έντονο ταπεραμέντο και μιλάει πολύ… πάρα πολύ. Επίσης, έχει άποψη για τα πάντα και συχνά τη διατυπώνει στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, τον έχουν μπλοκάρει πολλές φορές γι’ αυτό το λόγο αλλά δεν τον νοιάζει αφού «ζει για να τοποθετείται». Θεωρεί, επίσης, τον εαυτό του άνδρα κυνηγό αλλά του αρέσει πολύ να κάνουν το πρώτο βήμα και οι γυναίκες. Από τη σόου μπιζ τού αρέσουν η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου ενώ θαυμάζει τον Τριαντάφυλλο αφού τον θεωρεί τέλειο οικογενειάρχη.

Σαμάνθα Μίσοβιτς

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς είναι 18 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή. Από μικρή ασχολείται με το τάε κβον ντο σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή. Έτσι, και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία. Η ίδια εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει τίτλους σε κρητικά αλλά και πελοποννησιακά καλλιστεία και θέλει να κάνει καριέρα στον Στρατό ή στην Αστυνομία, αλλά όλα αυτά μετά το «Big Brother».

Στέφανος Νικολός

Ο 35χρονος Στέφανος Νικολός με τη χαρακτηριστική μακριά του γενειάδα έρχεται με φόρα και τρέλα από τα Τρίκαλα στο σπίτι του «Big Brother» και είναι αγρότης από τα γεννοφάσκια του, σήμερα καλλιεργεί περισσότερα από 100 στρέμματα πεπόνια, καρπούζια και βαμβάκι. Η ζωή στο χωριό είναι δύσκολη και κάπως μονότονη. Έτσι, είπε να αλλάξει παραστάσεις, να ξεφύγει και να… οργώσει νέα γη. Κοινωνικός, εξωστρεφής, με ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο, ο ίδιος έρχεται με όρεξη να διεκδικήσει το έπαθλο και γιατί όχι την καρδιά μιας μελαχρινής αιθέριας ύπαρξης καθώς δεν του αρέσουν καθόλου οι ξανθιές.

Γιώτα Μυλωνά

Ανέμελη, εύθυμη και μποέμ η 38χρονη Γιώτα Μυλωνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει Πληροφορική αλλά όνειρό της είναι, σε δέκα χρόνια, να βρίσκεται στην Ταϊλάνδη και να έχει το δικό της cocktail bar. Επίσης, δεν της αρέσουν καθόλου οι αισθητικές επεμβάσεις, προτιμά τη φυσική ομορφιά και δηλώνει πως στο σπίτι του «Big Brother» δεν θα μπορούσε να συναναστραφεί με τέτοιες συγκατοίκους. Η ίδια συστήνεται ως δύο άνθρωποι, η Γιωτάρα και το Γιωτάκι, το γιν και το γιανγκ, δυο αντίθετες δυνάμεις και προσωπικότητες. Επίσης, στο βίντεο γνωριμίας, η παίκτρια ανέφερε πως το 2013 δολοφόνησαν τον -τότε- σύντροφό της.

Στιβ Μιλάτος

Ο Στιβ Μιλάτος είναι μοντέλο και influencer, 29 ετών, έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, μένει στην Αθήνα αλλά δηλώνει παιδί της επαρχίας. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες. Πρόσφατα και μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις δύο μηνών, ο ίδιος παντρεύτηκε και χώρισε! Μπαίνοντας στο σπίτι του «Big Brother», ο παίκτης σκοπεύει να ξεδιπλώσει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του και να αποδείξει ότι δεν είναι ένας άνθρωπος που απλά ποζάρει.

Ισίδωρος Δούνης

Κατάγεται από την Κάρυστο ο Ισίδωρος Δούνης και είναι 25 ετών. Όταν ήταν 18 ετών, έχασε τον πατέρα του και η απώλεια αυτή στάθηκε η αφορμή για να στραφεί επαγγελματικά στον ιερατικό χώρο αναζητώντας απαντήσεις, αλλά έγινε αισθητικός στο Πειραιά. Ο ίδιος δηλώνει ήρεμος και υπομονετικός, από μικρός έχει μάθει να σηκώνει ανάστημα και να απαντάει με ευφράδεια και ιδιαίτερα πικάντικο λόγο σε τυχόν σχόλια. Ακόμα, είναι λάτρης του φλερτ και θέλει να γίνεται το… μήλο της Έριδος. Προτιμά τις περιστασιακές σχέσεις και στο σπίτι του «Big Brother» μπαίνει θέλοντας να πρωταγωνιστήσει και έχοντας ως σύνθημα το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!».

Ευδοκία Τσαγκλή

Η Ευδοκία Τσαγκλή γεννήθηκε στην Ουκρανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι 30 ετών καθώς και πτυχιούχος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας και Yoga. Ακόμα, η ίδια ασχολήθηκε με τη διοργάνωση πάρτι σε διάφορα κλαμπ της techno και house μουσικής κυρίως στη Γερμανία και στην Ίμπιζα. Πάντως, δηλώνει ανήσυχο πνεύμα, λάτρης της φύσης και του ελεύθερου κάμπινγκ, πιστεύει στην αυτοβελτίωση και στην αυτογνωσία. Επίσης, χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως ευαίσθητη και ευσυγκίνητη μιας και βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση. Η παίκτρια μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά αλλά αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα μέσα από τη γλώσσα του σώματος και τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι συνειδητά μόνη της και έχει περισσότερους άνδρες φίλους παρά γυναίκες.

Ελένη Σπανού

Η Ελένη Σπανού είναι 23 ετών και κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, εκεί μεγάλωσε με τη μητέρα της και την αδελφή της αλλά τώρα ζει με τους παππούδες της και εργάζεται σε καφέ-μπαρ, έχει σπουδάσει μακιγιάζ και φέτος παίρνει το πτυχίο της ως βρεφονηπιοκόμος. Στο «Big Brother», η ίδια μπαίνει για να δώσει ένα μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης αλλά και του bullying, των οποίων θύμα έχει υπάρξει και η ίδια. Ακόμα, η παίκτρια δηλώνει ευαίσθητη αλλά όχι αδύναμη, κλαίει συχνά και σημειώνει πως είναι «η χειρότερη μαγείρισσα που θα περάσει από το “Big Brother”» καθώς ξέρει να κάνει τοστ… και αυτό με το ζόρι!

Νίκος Τακλής

Ο Νίκος Τακλής είναι 30 ετών και μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας, τα τελευταία πέντε χρόνια τον γνωρίζουν και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης, όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται ως «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!». Ακόμα, ο παίκτης δηλώνει ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Ακόμα, αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο και το σεξ για εκείνον είναι σαν το νερό.

Μαίρη Βαρσάμη

Η Μαίρη Βαρσάμη είναι 36 ετών και μένει στο Κολωνάκι, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά και από 22 ετών εργάζεται σε πολυεθνικές εταιρείες. Η ίδια, το 2021, πήρε δραστικές αποφάσεις για τη ζωή της, καθώς χώρισε από τη σχέση της και αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της εταιρεία επικοινωνίας και βιώσιμης ανάπτυξης. Οι φίλοι της τη χαρακτηρίζουν ως «παθιασμένο άνθρωπο με καλή και ρομαντική ψυχή», ενώ η ίδια δηλώνει… αμετακίνητη στις θέσεις και απόψεις της. Ακόμα, η παίκτρια έρχεται εύκολα σε αντιπαράθεση αν κάτι την ενοχλήσει ή προσβάλλει και έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, ενώ αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Αλμπέρ Καμύ και στα άμεσα σχέδια της είναι να κάνει τη δική της οικογένεια με πολλά παιδιά.

Σύλια Καραμολέγκου

Η Instagrammer και TikToker είναι 23 ετών, έχει καταγωγή από τη Σαντορίνη, ζει στην Αθήνα και δηλώνει γεννημένη για να γίνει σταρ. Η Σύλια Καραμολέγκου έχει σπουδάσει Αισθητική και Επαγγελματικό Μακιγιάζ με τα οποία ασχολείται επαγγελματικά. To TikTok μπήκε στη ζωή της ξαφνικά πριν από έναν χρόνο, όταν άρχισε να «πατάει» πάνω σε βιντεάκια με φωνές και σήμερα έχει πάνω από 75.000 followers. Ακόμα, η ίδια θεωρεί ότι το βλέμμα της είναι το πιο σέξι στοιχείο επάνω της και πιστεύει πως ίσως είναι και αυτό που ζηλεύουν σε εκείνη οι γυναίκες και γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μαζί της.

Παναγιώτης Πέτσας

O 22χρονος Instagrammer και μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Στόχος και όνειρο του Παναγιώτη Πέτσα είναι να γίνει διάσημος και πλούσιος ηθοποιός στην Αμερική. Παράλληλα, επιθυμεί να αφήσει το προσωπικό του στίγμα στον χώρο του μόντελινγκ ως alternative μοντέλο και να κάνει καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες. Ακόμα, του αρέσουν η γυμναστική, τα τατουάζ, τα piercing, δηλώνει δεινός μάγειρας καθώς, επίσης, και λάτρης του γυναικείου φύλου. Στο σπίτι του «Big Brother» θα είναι ήρεμη δύναμη και θα μιλάει μόνο όταν πρέπει, αλλά όταν μιλήσει, θα τα πει έξω από τα δόντια.

Ανχελίτα

Η 25χρονη τραγουδίστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Άριστη μαθήτρια του Μουσικού Λυκείου Αλίμου, η Ανχελίταν ήταν πάντα ατίθαση και πνεύμα αντιλογίας. Ακόμα, η ίδια έχει κυκλοφορήσει δικό της τραγούδι και έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές πλαισιώνοντας γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον Σταμάτη Γονίδη. Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους, δηλώνει πάντα ειλικρινής και αν κάποιος προδώσει την εμπιστοσύνη της, γίνεται «ταύρος σε υαλοπωλείο». Πάντως, όπως λέει, δεν έχει φίλες ή φίλους, έχει μόνο γνωστούς και παρέες γιατί φοβάται μην πληγωθεί. Στο «Big Brother» μπαίνει ελεύθερη και ωραία, έτοιμη να ζήσει την εμπειρία μέχρι τον τελικό.

Κώστας Στυλιανάκης

Ο Κώστας Στυλιανάκης γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1986 και μεγάλωσε στο Τυμπάκι της Κρήτης και έχει καφενείο μαζί με τη μητέρα του στη Μεσσαρά, ασχολείται όμως και με τις ελιές που καλλιεργεί η οικογένειά του. Ακόμα, έχει κάνει 17 κουμπαριές, αλλά δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένος γαμπρός και αυτός είναι και ο καημός της μητέρας του. Επίσης, ο ίδιος δηλώνει ότι θα παντρευτεί όταν βρεθεί η κατάλληλη νύφη για εκείνον, η οποία θα πρέπει να είναι δυναμική και με πολλά τατουάζ. Γενικά, πάντως, συνάπτει εύκολα φιλίες και αυτό πιστεύει πώς θα γίνει και στο σπίτι του «Big Brother». Οι συγκάτοικοί του -και οι τηλεθεατές- όπως υποστηρίζει, θα τον αγαπήσουν για τα αστεία του, την έντονη προφορά του, τους χορούς που θα ρίξει και εννοείται για τις μαντινάδες που θα αυτοσχεδιάζει.

Η μονομαχία και η πρώτη «αποχώρηση»

Μια απροδρόκητη έκπληξη επεφύλασσε ο «Big Brother» στους 14 παίκτες, καθώς κάλεσε δύο παίκτες να επιλέξουν τα κρεβάτιά του σε ένα από τα δύο υπνοδωμάτια του σπιτιού και αυτοί ήταν -τυχαία- η Ευδοκία Τσαγκλή και ο Ισίδωρος Δούνης.
Στη συνέχεια, ο «Big Brother» ανακοίνωσε στους δύο συμμετέχοντες πως θα μονομαχήσουν στην ειδική αρένα που έχει δημιουργηθεί φέτος και ο ηττημένος «θα αποχωρήσει».
Ο Ισίδωρος Δούνης και η Ευδοκία Τσαγκλή μπήκαν στην αρένα και, ενώπιον όλων, προσπάθησαν να σχηματίσουν ένα γιγαντιαίο παζλ με το λογότυπο του «Big Brother», το οποίο εν συνεχεία το κατεδάφισαν με τη βοήθεια ενός μεγάλου βαρελιού και νικήτρια αναδείχθηκε η 30χρονη.
Έτσι, ο Ισίδωρος Δούνης «έφυγε» με το «καλησπέρα» από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» χωρίς καν να έχει συμπληρώσει έστω μισή ημέρα στο ριάλιτι.
Ωστόσο, η Σαμάνθα Μίσοβιτς εξέφρασε την αντίρρησή της για το αγώνισμα, χαρακτηρίζοντάς το ως «άδικο» λόγω διαφορετικού σωματότυπου των δύο παικτών.
Από την πλευρά της, τόσο η Ευδοκία Τσαγκλή και ο Παναγιώτης Πέτσας έκαναν λόγο για τύχη και όχι για αδικία.

Κερδισμένος από ηττημένος ο Ισίδωρος

Στη συνέχεια, ο «Big Brother» κάλεσε τον Ισίδωρο Δούνη και του αποκάλυψε πως αποχώρησε από το σπίτι, αλλά όχι από το ριάλιτι αφού θα διαμείνει μόνος του σε ένα ειδικό δωμάτιο για μια εβδομάδα.
Μάλιστα, ο ίδιος έχει ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα και θα παρακολουθεί στα κρυφά, χωρίς να το γνωρίζουν οι συμπαίκτες του, όλα όσα γίνονται στο σπίτι και, στο τέλος αυτού του χρονικού διαστήματος με μια απόφασή του ενδεχομένως να ανατραπούν τα δεδομένα αλλά, επί του παρόντος, δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!