Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό φινάλε που καθήλωσε τους τηλεθεατές

Ο θάνατος “σκέπασε” το Διαφάνι στο μεγάλο φινάλε της πετυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες” που καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές μπροστά από τη μικρή οθόνη το βράδυ της Πέμπτης. Ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και απίστευτες ανατροπές, ενώ οι ηθοποιοί αναμένεται να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, πριν ξεκινήσουν τα επόμενα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του σήριαλ από τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

 

Το σημερινό επεισόδιο στιγματίστηκε από την παρουσία του Μιλτιάδη ο οποίος θέλοντας να εκδικηθεί για τον θάνατο της Ανέτ, έρχεται αντιμέτωπος με τον αδερφό του Δούκα, αλλά τη τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Αποχωρεί σε απόγνωση, χάνοντας τον έλεγχο της σκέψης του για άλλη μία φορά και πεθαίνει μόνος. Τραγικές φιγούρες ο Λάμπρος και η Βιολέτα που σπαράζουν από τον πόνο για τον χαμό του.

 

Ο Δούκας και η Μυρσίνη είναι πλέον ανεπιθύμητοι στο χωριό, σε μια από τις καλύτερες σκηνές του τελευταίου επεισοδίου. Το ζευγάρι πηγαίνει στις κηδείες Ανέτ και Μιλτιάδη, όμως οι συγχωριανοί τους, τους διώχνουν. Ανάμεσά τους και τα ίδια τους τα παιδιά, η οργή των οποίων είναι τεράστια για τους γονείς τους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!