Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε στον πρώτο αγώνα ασυλίας με ανατροπή και ο πρώτος υποψήφιος

Αγώνισμα πρώτης ασυλίας ήταν αυτό που παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να αγωνίζονται για να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση στο συμβούλιο.

Εκτός από την ασυλία, η νικήτρια ομάδα θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει και φαγητό.

Ο αγώνας
Η μπλε ομάδα μπήκε με το δεξί στον στίβο μάχης, με τον Κόρομι να κερδίζει τον Ασημακόπουλο για το 1-0. Η Ελένη επικράτησε της Νικολέττας για το 2-0, ενώ ο Ντάφυ έχασε από τον Νίκο που σημείωσε το 3-0 για τους Μπλε.

Η Μαριαλέννα έγραψε το 4-0 απέναντι στην Καρολίνα, ενώ ο Σάκης πήρε την πρώτη νίκη για τους κόκκινους κάνοντας το 4-1. Ο Κόρομι νίκησε τον Τριαντάφυλλο για το 5-1.

Το 5-2 πέτυχε η Καρολίνα απέναντι στην Ελένη, ενώ η Μαριαλένα έγραψε το 7-2 κόντρα στην Νικολέττα.

Στην κόκκινη ομάδα επικράτησε ένταση με τον Τριαντάφυλλο να δηλώνει ότι δεν μπορεί και τον Ηλία να τον κατηγορεί ότι του ρίχνει την ψυχολογία, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πάγκο του.

Ο Σάκης νίκησε τον Νίκο για το 7-3 και η Καρολίνα τη Μαριαλένα για το 7-4. Ο Ηλίας Μπόγδανος με κατάθεση ψυχής μείωσε σε 7-5 απέναντι στον Κόρομι.

Ο Σάκης συνέχισε το σερί της κόκκινης ομάδας και μείωσε σε 7-6 κόντρα στον Τζέιμς, ενώ την ισοφάριση έφερε η Νικολέττα κόντρα στην Ελένη για το 7-7.

Ο Νίκος κέρδισε τον Ασημακόπουλο για το 8-7 της μπλε ομάδας και ο Κόρο το 9-7 απέναντι στον Σάκη. Η Καρολίνα μείωσε σε 9-8 και ο Ασημακόπουλο ισοφάρισε για το 9-9, οδηγώντας τον αγώνα σε flag race.

Μαριαλένα και Τζέιμς κόντρα σε Σάκη και Καρολίνα στην τελευταία αναμέτρηση.

Νικητές οι Κόκκινοι με τεράστια ανατροπή και τον Ηλία Μπόγδανο να τρελαίνεται! Ο Ντάφυ δεν έχασε την ευκαιρία και του έδωσε ξανά ένα φιλί στο στόμα.

Την ατομική ασυλία από την μπλε ομάδα κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!