Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Λιγνάδης: «Αυτά είναι τα άλλοθι του» υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα μίλησε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Δημήτρης Λιγνάδης. Ο γνωστός ποινικολόγος παρουσίασε αναλυτικώς τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην αίτηση ακυρότητας των κατηγοριών που βαραίνουν τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Ο συνήγορός του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας με λεπτομερείς αναφορές στη δικογραφία επιχείρησε να αποδομήσει μία προς μία τις βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό σε βάρος του εντολέα του, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν καν στον τόπο τέλεσης των αδικημάτων που περιγράφονται.

Πέρα από την αποδόμηση των δύο καταγγελιών, η υπεράσπιση Λιγνάδη προσανατολίζεται και στην κατάθεση της 40χρονης, η οποία ουσιαστικά «έκαψε» τον γνωστό σκηνοθέτη. Ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για αναξιόπιστη μάρτυρα, της οποίας η κατάθεση είναι ελλιπής. «Από το περιεχόμενο της καταθέσεως προκύπτει ότι δεν έχει κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των δύο νεαρών». Μάλιστα, η 40χρονη η οποία, όπως είπε και η ίδια, διατηρούσε σχέσεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται να είχε εμμονική στάση απέναντί του σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!