Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

The Bachelor: «Έπεσαν» τα πρώτα φιλιά! Παραδόθηκαν στη γοητεία του Βασιλάκου (βίντεο)

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο πρώτο του ραντεβού στο ριάλιτι αποφάσισε να επιλέξει τη Σία, ως πρώτη παίκτρια που θα περνούσε λίγο χρόνο μαζί του, μακριά από το σπίτι.

Ο Παναγιώτης είχε φροντίσει για τα πάντα, προκειμένου να εντυπωσιάσει τη Σία. Όταν μάλιστα η παίκτρια του Bachelor εμφανίστηκε με μαγιό, εκείνος έμεινες έκπληκτος από το άψογο κορμί της.

«Όταν την είδα με το μαγιό, η αλήθεια είναι ότι τα ‘χασα λίγο και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ με το σώμα της», σχολίασε για το κορμί της.

Δείτε απόσπασμα από το ραντεβού τους…

Οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος για τη Σία, μετά τη σαμπάνια στο κότερο και τις βουτιές στην παραλία, το ραντεβού ολοκληρώθηκε με ένα παθιασμένο φιλί μεταξύ τους.

Φυσικά η παίκτρια του Bachelor δεν περίμενε με τίποτα την κίνηση αυτή του Παναγιώτη.

Στη συνέχεια απόλαυσε ένα spa με τα κορίτσια που κέρδισαν στην ομαδική δοκιμασία.

Στο δεύτερο μέρος του επεισοδίου, ο Παναγιώτης κλήθηκε να επιλέξει το πρόσωπο με το οποίο θα περάσει τη νύχτα του με ένα ρομαντικό δείπνο.

Η τυχερή ήταν η Νικολέττα, καθώς ήταν εκείνη που κέρδισε την προσοχή του με τις απαντήσεις της στο Spa, αλλά και το προφίλ της ως γυναίκα.

Ο Παναγιώτης και η Νικολέττα είχαν αρκετό χρόνο να έρθουν πιο κοντά, τόσο κοντά μάλιστα που να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στις κάμερες.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!