Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπάγια Αντωνοπούλου «Ήθελα να ξεφύγω από το κομμάτι της εικόνας»

Όταν ξυπνάς και βλέπεις τη Μπάγια Αντωνοπούλου να σου λέει καλημέρα σίγουρα ξεκινά ευχάριστα το πρωινό σου!  Όταν όμως το όμορφο αυτό  πρόσωπο σε ενημερώνει με σεβασμό, έχει εύστοχο σχόλιο, κάνει καίριες ερωτήσεις  και πολλές φορές γιατί όχι, σου δίνει λύσεις για θέματα που σε αφορούν, ε τότε καταλαβαίνεις γιατί την εμπιστεύτηκαν να είναι κομμάτι της  ταλαντούχας ομάδας της  «Κοινωνίας ώρα Mega»

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ – εφημεριδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

 

Πώς αισθάνθηκες όταν έμαθες πως θα είσαι κομμάτι του νέου Mega;

 

«Απερίγραπτη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης. Το MEGA έχει βαρύ όνομα, έχει γράψει τηλεοπτική ιστορία και ανέκαθεν διέφερε στην ποιότητα. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σταθμός, με έκανε να νιώσω σιγουριά και την ανάγκη να δουλέψω σκληρά για να είμαι αντάξια των απαιτήσεων των τηλεθεατών μας. Μπορώ να σου πω όμως ότι ήθελα πολύ να είμαι εδώ»

 

Πόσο διαφέρει ο ρόλος σου φέτος από εκείνον που σε είχαμε συνηθίσει;

«Παραμένω σε μια ζώνη που γνωρίζω πολύ καλά και αγαπώ, στην πρωινή ενημερωτική. Από τα 20 που εργάζομαι ως δημοσιογράφος, έχω περάσει από όλα τα πόστα, όπως το control, ρεπορτάζ, κλείσιμο καλεσμένων, να φέρνω καφέδες και χαρτιά στους παρουσιαστές, μέχρι να φτάσω τελικά στην παρουσίαση. Αυτό που διαφέρει, είναι ότι πια είμαι απελευθερωμένη στην άποψη και ωριμότερη στο να διαχειριστώ καταστάσεις»

 

Μια πολύ όμορφη γυναίκα σαν και σε σένα πως και επέλεξε τον χώρο της ενημέρωσης και όχι της ψυχαγωγίας;

«Πολλές δημοσιογράφοι της ενημέρωσης είναι εξωτερικά εμφανίσιμες. Ήθελα να ξεφύγω από το κομμάτι της εικόνας. Επέλεξα την ενημέρωση γιατί δεν θέλω να πετύχω μέσω της εξωτερικής μου εμφάνισης, αλλά της δουλειάς μου και νιώθω πολύ πιο οικεία σαν χαρακτήρας με τα ενημερωτικά θέματα, κυρίως τα κοινωνικά»

 

«Κοινωνία Ώρα Mega».  Τι σημαίνει για σένα; Έχεις βάλει κάποιο στοίχημα με τον εαυτό σου μέχρι το τέλος της σεζόν;

 

«Σημαίνει σύγχρονη και έγκυρη ενημέρωση, με σεβασμό και έγκυρες ειδησεις. Το στοίχημα για μένα είναι, σταθερά και βήμα βήμα να χτίσουμε την εμπιστοσύνη με τον κόσμο που μας βλέπει»

 

Ποιες είναι για σένα οι πιο δύσκολες στιγμές σε ένα ζωντανό πρόγραμμα;

«Θέματα που σχετίζονται με μικρά παιδιά. Κακοποίηση ανηλίκων, σωματική ή σεξουαλική, που δυστυχώς είναι πολύ συχνό φαινόμενο και συμβαίνει συνήθως μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Τέτοιες ειδήσεις με συγκλονίζουν»

 

 

 

Στο δρόμο τι σου λένε; Σου κάνουν ερωτήσεις;

 

«Ευχές για το νέο ξεκίνημα, πολλές φορές την άποψη τους για κάποιο θέμα που είδαν στην εκπομπή. Ο κόσμος ρωτάει κυρίως για θέματα της επικαιρότητας. Όταν σε ένα σπίτι ξυπνούν και είσαι ο πρώτος άνθρωπος που βλέπουν (μέσω της τηλεόρασης) νιώθουν οικειότητα, σαν να σε γνωρίζουν προσωπικά. Χαίρομαι που συμβαίνει αυτό»

 

Σε όλα τα χρόνια που εργάζεσαι στον χώρο των ΜΜΕ πιστεύεις έχεις αδικηθεί;

 

«Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να νιώθω αδικημένη. Προτιμώ να αισθάνομαι τυχερή, αλλά και καλά με τον εαυτό μου που στα χρόνια της κρίσης κατάφερα να έχω τη δουλειά μου, με τα καλά και τα δύσκολα. Έχω προσπαθήσει πολύ και βλέπω ότι αυτό εκτιμάται. Κάθε εμπειρία, ακόμα και άδικες καταστάσεις είναι όπλο για το επόμενο βήμα μας»

 

Εδώ και ένα χρόνο συγκατοικείς με  τον σύντροφό σου. Πρόταση γάμου έχει γίνει;

«Όχι, επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει. Νομίζω θα έρθει εκεί που δεν το περιμένω. Έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας, έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα για το μέλλον, αλλά δεν βιαζόμαστε…»

Όταν μιλάς επαγγελματικά και μη, έχεις πάντα ένα γλυκό ύφος. Βγάζει ποτέ «καπνούς»  η Μπάγια και γιατί;

«Φυσικά βγάζω καπνούς και αρκετά συχνά νευριάζω. Και το λέω, δεν το κρατάω μέσα μου. Η ευγένεια όμως είναι πολύ σημαντική για μένα, μπορείς να πεις το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο, με σεβασμό και ηρεμία. Νευριάζω με τους αγενείς και νευρικούς ανθρώπους, όποτε αποφεύγω να μοιάσω σε αυτό το μοντέλο.

 

Πως θα φανταζόσουν τον εαυτό σου δέκα χρόνια μετά;

Δεν συνηθίζω να κάνω μακροπρόθεσμα όνειρα γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη, για άλλου ξεκινάς και άλλου καταλήγεις τελικά, χωρίς να το καταλάβεις. Θα ήθελα να έχω δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, να γυρίζω στο σπίτι μου και να υπάρχει αγάπη και υγεία. Απλό να το λέμε, αλλά δύσκολο τελικά να το έχουμε»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!