Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο κακός χαμός: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έστειλε on air μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)

Την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Δημήτρη Παπανώτα, επιχείρησε να λύσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Θυμίζουμε πως αφορμή για την παρεξήγηση στάθηκαν σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, για τον Γιώργο Λιανό και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το The Voice.

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το μεσημέρι της Παρασκευής έστειλε μάλιστα μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα την ώρα που η εκπομπή του βρισκόταν στον αέρα και του εξήγησε πως έκανε πλάκα όσον αφορά τα όσα είπε για τον Δημήτρη Παπανώτα στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είσαστε έτοιμοι να τα ακούσετε», είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Μου στέλνει μήνυμα ο Γρηγόρης και μου λέει “πες στον Δημήτρη πως πραγματικά κάναμε πλάκα”. Ο Γρηγόρης είναι ευθύς άνθρωπος. Έχουμε καλή σχέση. Δέχομαι αυτό που μου στέλνει τώρα ο Γρηγόρης.

Μου έστειλε μήνυμα προχθές ο Λιανός και απάντησα στον αέρα. Και του είπα πως είναι πια παρουσιαστής και κρίνεται από όλους. Είπαμε τη γνώμη μας. Να πούμε στον Λιανό πως δεν θέλω να κάνω το Voice και δεν το ζήτησα ποτέ. Μια χαρά είναι ο Λιανός, ας το κάνει. Από ότι ξέρω τις αποφάσεις τις παίρνει ο Ατζούν με συμβουλευτικό ρόλο τον ΣΚΑΙ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο.

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!