Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Ευτυχείτε»: Η πρεμιέρα, το πλατό υπερπαραγωγή και το μήνυμα της Καινούργιου

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου στο Open tv.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή «Ευτυχείτε». Βέβαια, ο τίτλος της εκπομπής δεν είναι η μόνη αλλαγή για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού όπως θα δείτε και στο video, φέτος το πλατό της είναι υπερπαραγωγή, κάτι που φάνηκε από το πρώτο κιόλας πλάνο.

Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε στο πλατό της εκπομπής απλή, αλλά εντυπωσιακή και καλημέρισε τους τηλεθεατές της στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι όπως είπε. «Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Καλώς ήρθατε στο νέο μας τηλεοπτικό σπίτι. Στο νέο μου τηλεοπτικό σπίτι. Καλώς ήρθατε λοιπόν στο Open. Νομίζω δεν υπάρχει ωραιότερο όνομα από το Open. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαστε ανοιχτοί για όλους εσάς» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας και συνέχισε: «Έχουμε ετοιμάσει υπέροχα πράγματα για εσάς εδώ. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε πολύ καιρό και με αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε».

Σχετικά με τον τίτλο της εκπομπής της είπε: «Όταν συζητάγαμε με τον Θέμη τον Μάλλη από το καλοκαίρι τον τίτλο της εκπομπής και μου λέει ότι αποφασίσαμε η εκπομπή να λέγεται «Ευτυχείτε» λέω «Ευτυχείτε;» και μου λέει Κατερίνα «Υπάρχει πιο ωραία ευχή από το ευτυχείτε;».

Και προχώρησε στην θεματολογία της εκπομπής.

Δείτε το video:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!