Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Τι λέει;»: Πότε κάνει πρεμιέρα η Ελένη Τσολάκη

‘Ετοιμη για την πρεμιέρα της η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια αναλαμβάνει την παρουσιάση νέας εκπομπής με τίτλο «Τι λέει;». Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 15:00  μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η ανακοίνωση του Alpha αναφέρει:

«Έχει αίσθηση του χιούμορ και αισιόδοξη ματιά για τη ζωή. Έχει άποψη, ανησυχίες, ευαισθησίες και τις λέει.

«Τι λέει;»

Η νέα παρέα του μεσημεριού έρχεται από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 15:00, και… έχει πολλά να πει. Η Ελένη Τσολάκη μαζί με τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Δημήτρη Μακαλιά και Τζένη Μελιτά βλέπουν, ακούν, «πειράζουν» και παρουσιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους τρόπο. Ό,τι ψάχνουμε, αυτά που θέλουμε να ανακαλύψουμε, όλα όσα σχολιάζουμε, αυτά που συμβαίνουν στην τηλεόραση, στα social media αλλά και στον δρόμο.

Το «Τι λέει;» είναι ένα χιουμοριστικό infotainment. Μια εκπομπή με ειδήσεις, πρόσωπα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις απ’ όλη την Ελλάδα, παιχνίδια, μόδα αλλά και ανθρώπινες ιστορίες. Τrending topics, βίντεο που μας κάνουν να γελάμε, stories που θέλουμε να δημιουργήσουμε και συνήθως δεν προλαβαίνουμε «αποκωδικοποιούνται» και παρουσιάζονται με στυλ και χιούμορ.

Ένα δίωρο που λέει πολλά…»