Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Nomads: Ο Μιχάλης Ζαμπίδης «αδειάζει» δημόσια τη Βασιλική Μιλλούση. Τα «καρφιά» κατά των συμπαικτών του on air! (Βίντεο)

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συζητήθηκε όσο λίγοι παίκτες , μέσω της συμμετοχής του στο Nomads. O αθλητής βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε αναλυτικά για όσα έζησε αυτούς τους μήνες στις Φιλιππίνες, «αδειάζοντας» δημόσια τη Βασιλική Μιλλούση για την ψήφο της εναντίον του, αλλά και καταφερόμενος εναντίον των στρατηγικών των παικτών.

«Εσείς βλέπετε δύο ώρες από τις 24. Εγώ την πρώτη φορά απλά βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν με ψήφισε η Βασιλική. Είχαμε βγάλει κάποιες κατευθυντήριες, Πιστεύω ότι οι σχέσεις χτίζονται μέσα από την καθημερινότητα και την καλή επικοινωνία. Όταν έχεις προστατεύσει την ομάδα σου τόσο καιρό, και έρχεται κάποιος μία εβδομάδα πριν.

Με τη Βασιλική πίστευα στο δικό μου ρομαντικό κόσμο πάντα, με όσα είχαμε χτίσει, ότι θα μου πει… Με πούλησε, είναι βαριές λέξεις. Δεν θεωρώ τίποτα από όλα αυτά. Απλά πίστευα ότι όταν κοιταζόμαστε στα μάτια, αν μη τι άλλο θα μου έλεγες τι σε έχει ενοχλήσει. Δεν είχα ιδέα ότι θα με ψηφίσει.

Ένας από τους λόγους που ήθελα να φύγω είναι ότι έβλεπα ανθρώπους προς το τέλος να αλλάζουν χαρακτήρα και να διαβάλλονται για τα χρήματα και τη δημοσιότητα. Εγώ έχω την πολυτέλεια να μιλάω ευθέως στις κάμερες, έτσι με δίδαξε η οικογένειά μου! Εγώ πήγα με το σταυρό στο χέρι!» κατέληξε ο πρώην παίκτης του Nomads. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!