Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Nomads: Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επικράτειας και ο παίκτης της «Φωτιάς» που πήγε στους «Ωκεανούς» (Βίντεο)

Στον αποψινό αγώνα Επικράτειας του Nomads η ομάδα της Φωτιάς ήρθε αντιμέτωπη με των Ωκεανών για το ποια θα κερδίσει.

Το αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και χρειαζόταν εκτός από μυϊκή δύναμη και πολύ υπομονή. Ο πρώτος αγώνας που ο Μάνος Πίντζης μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Φωτιάς ήρθε αντιμέτωπος με τους πρώην συμπαίκτες του. Οι παίκτες ρίχτηκαν στη μάχη και δυσκολεύτηκαν πολύ για το ποιος θα κερδίσει καθώς δεν ήταν ο πιο εύκολος αγώνας τους. Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει; Η ομάδα της Φωτιάς κέρδισε και πάει στη βίλα και η ομάδα των Ωκεανών επιστρέφει στην παραλία.

Η παραγωγή του Nomads αποφάσισε για να μειώσει την αριθμητική υπεροχή της ομάδας της Φωτιάς με των Ωκεανών, να στείλει έναν παίκτη από την πρώτη στη δεύτερη.

Έτσι, η κόκκινη ομάδα έπρεπε να ψηφίσει τον παίκτη που θα αποχωριστεί για να πάει στην αντίπαλη ομάδα. Μετά από μεγάλη δυσκολία και σκέψη, οι παίκτες αποφάσισαν να στείλουν σε αυτή των Ωκεανών τον Μάνο Πίντζη. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη κατά την αποχώρηση του από την παραλία.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Αποστολία Ζώη ξέσπασαν σε κλάματα.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/5frhN7e3Sew” frameborder=”0″ gesture=”media” allowfullscreen></iframe>

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!