Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survival Secrets: Άγριο ξέσπασμα του Άρη Μπαλαμπάνη για την αποχώρησή του (Βίντεο)

Ο Άρης Μπαλαμπάνης, ο παίκτης που αποχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη από το Survival Secrets, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 2», και μίλησε για όλους και για όλα, αναφορικά με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν το περίμενα, να πω ψέματα; Και θεωρώ ότι τα παιδιά, μπορεί να με ψήφισαν, για να βγουν τα παιδιά από τη δύσκολη θέση, ότι δεν πρόκειται να με ψηφίσει κανείς. Τα άτομα που με ψήφισαν και είχαν λόγο, εγώ δεν τα έχω ψηφίσει! Όπως ας πούμε η Αποστολία, που με ψήφισε, επειδή εγώ δεν ήθελα να πηγαίνει στην καλύβα των Διάσημων.

Τα παιδιά μπήκαν λίγο υποψιασμένα από άλλο ριάλιτι. Πρόσεχαν υπερβολικά τα πάντα. Γίνονταν κάποια λάθη off camera, τα οποία κοίταζα να διορθωθούν, να τους προφυλάξω. Ίσως έγινα περισσότερο μπαμπάς, από ότι έπρεπε.

ον Γιάννη τον Αϊβάζη, δεν τον ήξερα και δεν με ήξερε. Και γυρίζει και μου λέει στο πρώτο παιχνίδι» Είσαι πολύ ωραία φατσούλα, βγάζεις κάτι θετικό!

Αν και μεγάλωσα, μυαλό δεν έχω βάλει. Είμαι πολύ αυθόρμητος, τους αγαπάω και εμπιστεύομαι τους πάντες γρήγορα. Δεν είπα τίποτα ευθέως για στρατηγική. Τώρα, ναι, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν στρατηγικές. Υποκριτές έβλεπα! Μπορεί και τους μισούς!», είπε ο πρώην παίκτης των Αγωνιστών, ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξή του για ορισμένους από τους συμπαίκτες του που τον πρότειναν για αποχώρηση, καθώς του παρουσιάστηκαν ζωντανά στον αέρα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!