Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο χορογράφος Κωνσταντίνος Μενούνος με δική του στήλη στην εκπομπή «A la carte» στο ART (Εικόνες)

Ήδη από τις 4 Σεπτεμβρίου το A la carte έχει ξεκινήσει να σας κρατά συντροφιά πλούσιο και ανανεωμένο.

Ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια καθημερινά, πέρυσι γέμιζε τα Σαββατοκύριακά σας και τώρα επιστρέφει και πάλι  καθημερινά για να γίνει η συνήθειά σας.

Το τηλεοπτικό μενού όπως άλλωστε είναι και η ελληνική μετάφραση της έκφρασης “ A la carte” θα σας χαρίζει καθημερινά  από τις 10:30 έως και τις 13:00 μια τεράστια ποικιλία θεμάτων για να διαλέξετε εσείς.  Αν και με τέτοια ποικιλία κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος.

Παραπολιτικά θέματα σχολιασμένα με ιδιαίτερη δόση χιούμορ και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας. Δεν θα λείπουν τα πικάντικα νέα της ημέρας από το τηλεοπτικό τοπίο και την Showbiz.

Στο καθημερινό μενού, ο Πέρρης Κρητικός με τις μοναδικές ζωδιακές του προβλέψεις και οι συνεργάτες πολλοί. Μεταξύ αυτών η Βασιλεία Ποιμενίδου,  λογοπεδικός, θα βοηθά στην ομαλή διαπαιδαγώγηση και εξοικείωση του παιδιού με την σχολική αίθουσα και τις υποχρεώσεις του. Ο Βαίτσης Αποστολάτος γνωστός γυναικολόγος- σεξολόγος θα βοηθά σε θέματα σεξουαλικής υγείας και καθημερινότητας. Η σταθερή ενημέρωση για την μόδα από τον Χρήστο Στρατικόπουλο και όχι μόνο. Πολλά θέματα ομορφιάς, υγιεινής διατροφής, γυμναστικής, συμβουλευτικής ζευγαριών και ευ ζην  με εξαίρετους συνεργάτες.

Ξεχωριστή ενότητα θα έχει φέτος ο χορός στο μενού της εκπομπής καθώς κάθε Δευτέρα και Παρασκευή θα παραδίδονται live μαθήματα χορού από τον καταξιωμένο Κωνσταντίνο Μενούνος.

Αγαπημένη επίσης ενότητα το βιβλίο τόσο για ενήλικές όσο και για παιδιά.

Πολλές συνεντεύξεις ανθρώπων ξεχωριστών που έχουν διαγράψει την δική τους πορεία και τους λατρέψαμε, παρουσιάσεις νέων καλλιτεχνών και πολλά πάρα πολλά δώρα!

Στο τιμόνι της εκπομπής η Ελευθερία Νταβατζή και μαζί της ο Γιώργος Σαζακλής και η Στέλλα Παπαλαζαρίδου.

Δεν είναι και λίγοι οι λόγοι για να συντονίζεστε καθημερινά στην συχνότητα του Αρτ tv και την εκπομπή A la carte, καθημερινά 10:30 με 13:00

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!